Skjelstad Jensen møter gamle kjente

I morgen møter Trine Skjelstad Jensen gamleklubben i ny drakt. Midtstopperen gleder seg til å møte Bodø/Glimt og tror på en god kamp.

Foto: Petter Alexandersen

Allerede tidlig i 2023 gikk krefter sammen for å starte en toppfotballsatsning i kvinnefotballen i Bodø. Grand Bodø og Bodø/Glimt ble enige om at sistnevnte skulle ta over toppfotballsatsningen i byen, og røde drakter ble dermed skiftet ut med gult ved nyttår.

Nå kommer de til Kringsjå for å møte oss for første gang som Bodø/Glimt. Det blir ekstra spesielt for Trine Skjelstad Jensen, som har vokst opp som Grand Bodø-spiller og står med 86 kamper for klubben. Hun setter pris på at det satses i Bodø.

– Kult at det satses på damene i Bodø/Glimt. Laget og støtteapparatet fortjener å ha gode fasiliteter og rammer rundt treningshverdagen, sier Skjelstad Jensen.

Kjøp billett til kampen her

small_vif-LynDamer_3-1_Toppserien2024_LarsOpstad_137.jpg
Foto: Lars Opstad / Kladd.no

Den høyreiste stopperen har vært i meget god form denne sesongen og bidratt sterkt til at vi har sluppet inn så få mål. Nå ser hun frem til å neste runde i cupen og møte med Glimt på Kringsjå.

– Det er mye kvalitet i laget vi møter, og de er helt sikkert gira på å måle krefter mot et Toppserielag. Det kommer til å bli en tøff kamp, men vi er i god form og håper å få brukt denne kampen til å utvikle spillet vårt og ta oss videre i cupen, fortsetter Skjelstad Jensen.

I nydelig sommervær på Kringsjå onsdag, så håper hun at begge klubbers supportere møter opp og lager en god ramme rundt TV-kampen.

– Det er gøy at Bodø/Glimt kommer på besøk til Kringsjå! Vi kan jo håpe på at Glimt i Sør tar turen og lager litt liv sammen med våre supportere på tribuna, avslutter stopperen.

Det skal kjempes om kvartfinaleplass i NM onsdag kveld. Kampen ser du best i kveldssolen på Kringsjå. Kampstart 19.30. Billetter kjøper du her.

Annonse fra Toppserien: