Siste test før høstsesongen

Møter Kolbotn lørdag

Kamilla Melgård og Lyn er klare for siste treningskamp før høstsesongen. Her i duell mot tidligere Lyn-spiller, Selma Pettersen tidligere i år. Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Sist oppdatert: 28. jul 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Forrige lørdag spilte vi første kamp etter ferien og vant 5-0 over Øvrevoll/Hosle. Da var det mange fra stallen som var utilgjengelige av ulike årsaker. Nå er flere tilbake som gjør at Stenvoll og støtteapparatet kan velge bredere enn de kunne sist. Denne uken har det også vært noen prøvespillere med på trening, så det er muligheter for at noen får sjansen på lørdag også.

For på lørdag spilles siste treningskamp før høstsesongen går i gang for fullt. Lørdag møter vi Kolbotn på OBOS Arena Kringsjå klokken 12 til en siste test. I serien har vi allerede møtt Kolbotn to ganger denne sesongen. Det ble seier borte på Sofiemyr, etter mål av Anna Nerland Aahjem, mens det endte med poengdeling i siste kamp før ferien. Da kom Emilie Raaum Closs på scoringslisten i kampen som endte 1-1.

Dette blir allikevel ikke siste gang vi møter Kolbotn i år, for det blir minst én kamp til mot de hvite og blå fra Nordre Follo. Onsdag 24. august møtes lagene på Sofiemyr igjen, men da er det i kvartfinalen i NM. I tillegg kan det være at vi møtes igjen i sluttspillet senere i år. Det finner vi ut i slutten av august.

Flere tilbake
Som nevnt over, så er flere tilbake denne uken. Julie Aune Jorde og Maria Fink er tilbake fra en litt lengre ferie. Denne uken har vi også sett Josefine Birkelund tilbake på treningsfeltet etter et lengre skadeavbrekk, men det er fortsatt litt tidlig for kamp. Monica Nedgård Isaksen, Una Søyland og Miriam Vilnes Mjåseth er alle ute.

Savner du fotball og har lyst på en smakebit av Toppserien, så er det en fin anledning til å se en god treningskamp på lørdag. Kampen starter klokken 12.00 og spilles på OBOS Arena Kringsjå.