SIGNERTE SINE FØRSTE KONTRAKTER MED LYN

 

Vi gleder oss over å ha signert kontrakter med Selma Olderheim og Ida Veseth Habbestad. Det er deres første a-lagskontrakter for de begge. Begge fikk sine a-lagsdebuter borte mot Ull/Kisa i 2. runde i NM i våres. Siden har begge også fått kamper i NM og Toppserien.

Selma Olderheim kom til klubben i november 2019 fra Høvik og startet da sin Lyn-karriere for J17, før turen gikk videre til rekrutt. I fjor var hun med å tok NM-sølv med J19-laget. Denne sesongen har hun fått være mer med a-laget og har fått fire innhopp i tillegg til å vært med i kamptroppen flere ganger.

Selma er en spennende vingback som vi gleder oss over å ha i klubben og vi er veldig glade for at hun nå har signert kontrakt.

Saken fortsetter under bildet.

Selma Olderheim har en spennende fremtid. Foto: Lyn Damer

Ida Veseth Habbestad kom til Lyn fra Fart i januar hvor hun har spilt 1. divisjon de to siste årene. Tross at hun kun fylte 18 år i sommer, kom hun med mye god erfaring. Gjøvik-jenta har gått gradene i Gjøvik-Lyn og Vind/Vardal, men har i år imponert nok til å få være med på a-laget.

Alle som har fulgt med på årets sesong har nok fått med seg kvalitetene midtbanespilleren har fått vist frem så langt i de kampen hun har fått sjansen. Seks innhopp har det blitt så langt i år og nå har hun altså signert sin første kontrakt med klubben.

Vi gleder oss til å følge begge spillerne videre og det er bare å lære seg navnene allerede nå, for dette er spillere man kommer til å se mer av i årene fremover. Gratulerer til begge og ikke minst gratulerer til deres tidligere klubber som har hjulpet de på veien hit.

Vi er glade for at midtbanetalentet, Ida Veseth Habbestad, har signert kontrakt med klubben.Foto: Lyn Damer