Serieåpning i 2. divisjon

Søndag serieåpner rekruttlaget i Bergen når de gjester Fana. Et ungt og talentfullt Lyn-lag skal i år få teste seg ut i 2. divisjon.

Denne helgen er det serieåpning i 2. divisjon, men det er først søndag klokken 14.00 det starter for vårt unge rekruttlag. En gjeng med veldig mange spennende spillere er klare for å bite fra seg i 2. divisjon avdeling 1 denne sesongen.

En god generalprøve mot Røa sine rekrutter endte med 3-1 seier og flere gode perioder med fotball. Flere i rekruttstallen har fått vært med en del rundt a-laget denne våren og fått seg verdifull erfaring. I gårsdagens a-lagsseier mot LSK Kvinner i Toppserien fant vi Maia Melgård, Luisa Luna Galteland og Lea Marie Valan i kamptroppen. Disse er bare tre av mange som blir spennende å følge denne sesongen.

Mariken Kleppe er assistenttrener på a-laget, men også trener for rekrutt. Dermed er hun klar for sin trenerdebut, ikke bare for Lyn, men også på seniornivå, søndag ettermiddag. 

– Stemningen i gruppa er veldig god og vi gleder oss veldig til å endelig sette i gang med seriespillet. Det er kult med tellende kamper, en ekstra nerve, og det blir gøy å se hvordan vi håndterer det på bortekamp, sier Kleppe til lyndamer.no og fortsetter.

– Gruppa er veldig innstilt på å prestere jevnt og godt både borte og hjemme i år. Jeg tror det blir en underholdene kamp, og gleder meg til å lede laget i min første kamp som hovedtrener på seniornivå. Vi har veldig mange spennende og talentfulle spillere, så det er kult å få jobbe med denne gjengen. Kjør seriestart!

Fana - Lyn har kampstart 14.00 søndag.

Kampene streames på My Game denne sesongen mot betaling. My Game gir 20% av beløpet tilbake til en valgfri klubb du velger å støtte når du bestiller abonnement.