SAMMEN FOR UKRAINA

 

Hele Ski og Fotballklubben Lyn står sammen om å vise sin støtte til Ukraina og deres folk i denne svært alvorlige situasjonen. I forbindelse med onsdagens hjemmekamp mot Avaldsnes vil vi markere dette og uttrykke vårt støtte.

I februar ble vi vitne til noe man trodde tilhørte historien. Det brøt ut krig i Europa, da Russland satte i gang en invasjon av Ukraina. Krigshandlingene pågår fortsatt, og de humanitære utfordringene er enorme. I den forbindelse ønsker vi å uttrykke vår støtte, og gi et bidrag til det humanitære arbeidet som foregår i Ukraina og landene rundt. Klubben følger resten av fotballnorge og velger å rette vårt bidrag til Røde Kors og deres arbeid knyttet til denne krisen. Hjelpeorganisasjonen opplyser tar de har 10 000 frivillige i og rundt Ukraina som yter nødhjelp til krigsrammede mennesker.

Våre venner i Lyns eldre har allerede jobbet for å samle et bidrag til Røde Kors, og har til nå samlet inn over 25 000 kr gjennom «Lyn-aksjon for Ukraina». Samholdet i Lyn-familien er viktig, og alle bidrag i forbindelse med kampen mot Avaldsnes vil gå til innsamlingen. Pengene fra «Lyn-aksjon for Ukraina» går uavkortet til Røde Kors.

Vi markerer mot Avaldsnes
Lyn Damer sine spillere har tydelig ytret ønske om å vise sin støtte til Ukraina og bidrar selv med en måneds inntekter fra lagets botkasse. Under kampen vil spillerne bære kapteinsbind i Ukrainas farger. Bortelaget Avaldsnes tar også del i markeringen – her står vi samlet! Vi gjentar suksessen med grilling og salg av Lyn-burger på OBOS Arena Kringsjå i forbindelse med kampen. Alt overskudd fra dette salget går til aksjonen. Lyn Fotball Damer håper alle som tar turen til Obos Arena Kringsjå på onsdag ønsker å gi et bidrag til aksjonen. Det vil være plakater over hele arenaen, samt flyers med hvordan du gjør det.

Du kan støtte «Lyn-aksjon for Ukraina» ved å vippse til #737848. Pengene går uavkortet til Røde Kors.

Kjøp billett til kampen mot Avaldsnes her.