Sætre leies ut til Frigg

Lånes ut til Frigg

Jenny Gjerde Sætre skal fortsette å trene med Lyn. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 29. mar 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Lyn og Frigg har blitt enige om en utlånsavtale for Jenny Gjerde Sætre, i første omgang ut august. Frigg spilte opprykkskvalik til 1. divisjon i fjor høst, men måtte se seg slått av AaFK Fortuna. Dermed blir det enda en sesong i 2. divisjon for Frigg.

For Jenny blir dette god kamptrening som kan hjelpe henne å utvikle seg videre. For i tillegg til å spille kamper og trene med Frigg, vil hun fortsatt være med på treninger med Lyn.

«Frigg er en fin arena der jeg kan få kamptrening som vil hjelpe utviklingen min som keeper. Det er veldig bra å kunne fortsette å trene med laget, men i tillegg få dette tilbudet. Har vært på et par treninger hos Frigg nå, og dette kan se ut som kan bli en bra sesong» sier 19-åringen fornøyd.

Tom Stenvoll er også fornøyd med avtalen, som nå kan gi Jenny god matchtrening samtidig som hun fortsetter å trene med klubben.

«Jenny er en keeper for fremtiden som vi ønsket skulle få god matching. Det er sammenfallende med Frigg sitt behov og ønsker. Hennes hverdag blir nå enda bedre enn den var med dette som et supplement til en god treningshverdag i Lyn.» sier Stenvoll.

Frigg spiller i 2. divisjon avd 2 i 2022 og møter blant annet Lyn 2 denne sesongen.

Vi gleder oss til å følge Jenny sin utvikling utover sesongen og ønsker henne masse lykke til i Frigg.