RØSHOLM OLSEN KLAR FOR TO NYE ÅR

 

Jenny Røsholm Olsen er klar for to nye Lyn-år! På 102 kamper har spissen scoret 40 mål i Lyn-drakten. 22-åringen har bøttet inn mål både for Lyn og aldersbestemte landslag i flere år, men dessverre har skader vært et stort hinder de siste årene. I 2019, 2020 og 2021 har det bare blitt 12 kamper totalt, og vi må helt tilbake til 2018 for å finne sist hun spilte flere kamper. Nå håper vi at skademarerittet er over for den lovende spissen.

Bortsett fra én sesong i Avaldsnes i 2021 har Jenny vært Lyn-spiller siden 2014. Lambertseter-jenta fikk tre kamper i Karmøy-klubben før hun ble skadet. I år har hun brukt året på å bli skadefri og det har gått over all forventning. Hun har banket inn fem mål på ni kamper for Lyn 2 denne sesongen, og i høst gjorde hun seg fortjent til flere kamper fra start. 17 kamper og ett mål ble det på a-laget denne sesongen og Jenny syntes det har vært veldig gøy å være tilbake.

– Det har vært utrolig gøy og over all forventning. Det å komme tilbake fra skade og kunne bidra så mye som jeg gjorde forrige sesong var noe jeg tror ingen så for seg da jeg opererte for tredje gang, spesielt ikke meg selv, sier Røsholm Olsen.

Nå gleder 22 åringen seg til to nye år i klubben og håper på enda flere målpoeng i 2023.

– Å kunne bidra til at Lyn kan prestere godt også i 2022 er noe jeg gleder meg veldig til, selvfølgelig håper jeg også som spiss å kunne bidra med litt mer målpoeng. Jeg har troa på at vi som lag og enkeltspillere kan utvikle oss mye, det blir utrolig kult!

At Røsholm Olsen nå er med videre er svært gledelig, for det er ingen tvil om at det bor mange flere mål og gode prestasjoner i denne 22-åringen og det er vi svært glade for å få gleden av videre. Vi gleder oss!