REKRUTTENE SPILLER I 2. DIVISJON OGSÅ I 2023

 

Før sesongen ble det vedtatt at 2. divisjon på kvinnesiden i Norge skulle profesjonaliseres og spisses på lik linje med 2.divisjon på herresiden. Resultatet av dette ble at 80 lag skulle kuttes ned til 28, hvorav det blir to nasjonale avdelinger av 14 lag. Med andre ord en drastisk endring som vil sørge for en bedre kamparena, med både flere kamper og høyere nivå på kampene. Som utviklingsklubb var det derfor viktig for oss å sette oss 2.div som et naturlig mål, selv om kostnadene ved reise vil øke betraktelig.

Vi satte oss dermed et mål før sesongen om å havne topp 4 i vår avdeling, en avdeling som virket veldig sterk med flere gode kandidater til topp 4 plasseringen.

Nå, én serierunde før slutt, kan vi endelig si at det målet er oppnådd. Med en 8-0 seier i går mot Høybråten/Stovner har vi nå 4 poeng ned til Frigg på 5.plass, med Frigg som motstander i siste serierunde. En vanvittig prestasjon, da vi inn i sommerferien lå 5 poeng bak Frigg. Etter en ok vårsesong har vi denne høsten virkelig lagt listen og levert noen veldig gode kamper, som blant annet 3-0 seier mot Sogndal og 5-0 seier mot KFUM som ligger på 2. og 3.plass i avdelingen. Samt et ufortjent 2-1 tap hjemme mot Grei med rent rekruttlag.

Resultatet vi ser nå er et følge av den gode utviklingen som har skjedd, og fokuset på å bli bedre hver eneste dag. Spesielt merker vi nok at opplevelsen med Puma Trophy i sommer har gitt oss en referanse hva gjelder intensitet, og vi har vært et mye bedre pressende lag 2.halvdel av sesongen. Vi står dermed med 8 seiere og 1 tap på de siste 9 kampene, med en målforskjell på 39-5 på disse kampene.

Første mål for sesongen er dermed nådd, og vi ser nå fremover mot sesongen andre mål, NMJ19. Her venter Klepp i semifinalen, og vi skal gjøre det vi kan for å gå hele veien. Den kampen spilles enten 19 eller 20.10.