Rauma Energi ny samarbeidspartner!

Du avgjør hvor god avtalen blir

Sist oppdatert: 08. jan 2021 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

I dag har Rauma Energi signert på kontrakt om samarbeid ut 2021-sesongen som vår samarbeidspartner innen kraftmarkedet. Avtalen innebærer at Rauma Energi går inn med en god pengesum, i tillegg får Lyn en sum for hver kunde som benytter seg av kampanjekoden «HEIA LYN», i tillegg vil det være en bonus basert på antallet kunder som blir værende over tid. En mulighet for en veldig lukrativ avtale for begge parter, men vi trenger å få med oss medlemmer og supportere for å skape dette.

«Lyn Fotball er fremadstormende og står for sunne og gode verdier. Vi ønsker å fremstå på samme måten og derfor har vi nå signert en samarbeidsavtale. Det er opp til medlemmene av Lyn Fotball og andre med tanke på hvor suksessfylt avtalen blir for begge parter. Vi ser fram til samarbeidet og understreker at vi tilby strømavtaler som er konkurransedyktige på pris og som ikke har skjulte kostnader. Vi jobber hardt for å være åpne og årlige i en bransje som tidvis har slitt med et rettmessig frynsete rykte», sier markedssjef Lars Smisethjell i Rauma Energi Kraft AS som har tilhold på Åndalsnes hvor både Rampestreken, Romsdalseggen, Trollveggen og Trollstigen ligger.

Avtalen gjør at du selv kan velge hvilket strømabonnement du ønsker basert på dine preferanser og støtte Lyn samtidig! Hos Rauma Energi kan du velge ulike typer avtaler

Markedssjef i Lyn, Carl Gustav Borander uttaler følgende om avtalen: «Vi har gjort et godt markedsarbeid hvor vi ser på hvem vi ønsker å assosiere oss med, samt å lage gode pakker som våre samarbeidspartnere kan tro på. Rauma Energi passet veldig godt inn i våre ønsker på samarbeidspartnere og når vi forstod at de var interessert så var det et enkelt valg. Nå håper vi at mange ønsker å flytte strømabonnementet til Rauma Energi og støtte Lyn.»

Gå inn her, bli kunde og skriv inn kampanjekode HEIA LYN