PRESSEMELDING FRA KLUBBEN: TRENERNE GIR SEG ETTER SESONGEN

 

Hovedtrener for Lyn Fotball damer Ole Johan Aas, og Toppspillerutvikler Vebjørn Urdal har i dag gitt spilleregruppen beskjed om at de ikke kommer til å forlenge kontraktene sine etter sesongen.

Det er ingen dramatikk i avgjørelsen, men det er selvfølgelig trist for klubben å miste to dyktige fotballtrenere. Det finnes aldri noe godt tidspunkt å gå ut med dette, men klubben føler det er riktig å gå ut med denne informasjonen nå av flere grunner.

  • Ettersom valget er tatt må ledelsen begynne jobben med å sette sammen et nytt og godt team inn mot neste sesong.
  • Når man starter en slik prosess vil det alltid være stor fare for at det sprer seg og klubben ønsker at dette skal skje på en ryddig og ordentlig måte.

Klubben respekterer valget trenerne har tatt og ønsker de lykke til videre. Likevel er det viktig at vi nå holder fokus på det som er igjen av sesongen. Både trenerapparat og klubben er helt samstemte om at alle krefter skal brukes på å skape best mulig rammer rundt treningshverdag og de gjenværende kampene. Selv sier de:

«Vi velger ikke å forlenge kontrakten med Lyn etter at den utløper 31.12.2020. Dette har vært klart for oss noen uker, men av naturlige årsaker noe som nå kommer ut til resten av verden. For vår del er dette veldig enkelt – vi skal fortsette å jobbe like knallhardt ut kontraktstiden som vi har gjort uavhengig av vår kontraktsstatus. Det er tross alt vanskelig å være god i 2020 om man fokuserer på et annet år. Vi gleder oss til serieavslutningen, og skal gi alt vi kan for å fortsette den gode trenden vi er inne i – det skal være vondt å bære VIF-drakt på Kringsjå førstkommende lørdag!»

 Lyn fotball ser frem til en meget spennende sesongavslutning der vi skal jobbe sammen!

For spørsmål: Ta kontakt med daglig leder Andre Nørbech (47338784) eller Ole Johan Aas (90915067).