Poengdeling på KFUM Arena

Kvalifisering et faktum

Lyn - Røa Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 04. nov 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Nest siste serierunde og siste hjemmekamp for Lyn ble spilt på KFUM Arena på lørdag. Lyn har hatt en høstsesong hvor hjemmebanen på Kringsjå har vært uten gress og derfor har laget måttet spille kamper andre steder i Oslo. Mange av høstkampene har blitt spilt på Grefsen stadion, men med natteforst og manglende undervarme der, måtte lørdagens kamp spilles på KFUM Arena. Vi takker både Kjelsås og KFUM for at vi har fått lånt banene og klubbhusene deres, og for all den gode hjelp nevnte klubber har bidratt med.

Lørdagens kamp mot Røa endte 1-1 (1-0). Vilde Hasund scoret på frispark i 44. minutt og Lyn gikk til pause med ledelse. I 65. spilleminutt fikk Røa et hjørnespark som de stanget inn i mål, og kampens siste mål ble scoret. Kampen endte uavgjort og dermed må Lyn spille kvalifisering for en plass i Toppserien i sesongen 2020. Siste serierunde i 1. divisjon ble spilt i går, og før kampene var ferdigspilt kunne både Fløya og Hønefoss ta gullet, Fløya hadde to poeng mer enn Hønefoss. Begge lagene vant sin siste kamp, og dermed ble Fløya seriemestre og er det laget Lyn skal møte til kvalifisering i slutten av november.

Tabell Toppserien og 1. divisjon

Tribunen på KFUM Arena var godt besøkt av engasjerte og ivrige voksne og barn. Før kampen fikk barna som møtte opp en egen Lyn supportergenser, gitt av OBOS og Toppserien. Under kampen pågikk det en konkurranse hvor laget som heiet mest vant 5000,- til klubbkassa. Her var det mange gode bidrag som skapte veldig godt liv på tribunen. Uvdal idrettslag kom med en full buss til kampen, Sagene IL og Lyn var også representert på tribunen. Laget som gikk av med seieren var jentene fra Sagene IL. Tusen takk til alle som kom på kampen og for at dere støttet jentene på banen så godt. Velkommen tilbake!

Kampfakta

Kamptropp Lyn

Karen Oline Sneve, Trine Skjelstad Jensen, Camilla Huseby, Emilie Bølviken, Iseling Sandnes Olsen,Noor Hoelsbrekken Eckhoff, Camilla Linberg, Linn Huseby, Emma Stølen Godø, Runa Lillegård, Vilde Hasund. På benken: Mari Refsnes Hasselknippe, Anna Linnea Palm, Maren Hagfors Thoresen, Anna Nerland Aahjem (89), Selma Ørstavik Hernes, Una Johanne Roaldseth Søyland (77), Sofie Mykkeltveit Tunes.

Mål

1-0 Vilde Hasund 44′

1-1 Justine Monique Vanhaevermaet 65′

Se høydepunkter fra kampen her