POENGDELING I SANDNES OLSEN SIN 100. KAMP

Lørdag ettermiddag ledet Iselin Sandnes Olsen laget ut til sin 100. kamp i Lyn-drakten. 17. april 2019 kom a-lagsdebuten hjemme mot LSK Kvinner, et under et år siden hun ankom klubben, sommeren 2018. Siden har hun nærmest vært selvskreven i startelleveren.

Iselin ble dermed den 11. spilleren i den eksklusive 100-kampersklubben og går dermed inn i Lyn sin historie med en fantastisk milepæl. Se hvem de andre ti er på lynhistorie.com.

Poengdeling
Det var ingen tvil om at lagvenninnene ønsket å gi Iselin det perfektet jubileet. For Lyn gikk rett i angrep og scoret. Joshualyn Reeves, som debuterte fra start i Toppserien, vant ballen høyt etter et Stabæk-kast, og fikk ballen videre til spissmakker Anna Nerland Aahjem. Aahjem satte fart inn mot mål og alene med Sunniva Skoglund i Stabæk-målet, banken hun ballen sikkert over keeper og i nettaket. 1-0 etter kampens første minutt. Flott start for hjemmelaget.

Lyn presset gjestene hardt det første kvarteret, før tidligere Lyn-spiller, Monica Nedgård Isaksen, utlignet med sitt første mål i Stabæk-drakten. Det var kanskje hennes enkleste mål i karrieren også. Først gjør Kirvil Odden Sundsfjord en kjemperedning på Meryl Abrahamsen sitt forsøk, men returen treffer Isaksen som får opp et kne og ballen trillet i mål. 1-1.Siste halvdel av omgangen er jevn med få sjanser noen av veiene. 1-1 til pause.

Andreomgangen var det Lyn som førte det meste av og som virket mest på. Det stod heller ikke på sjansene, for hjemmelaget fikk noen meget gode muligheter. Verken Aahjem, Jenny Røsholm Olsen, Selma Hernes eller Kristin Holmen klarte å utnytte sjansene sine godt nok. Motsatt vei kom kanskje omgangens største mulighet. Stabæk fikk en dobbelsjanse der Odden Sundsfjord igjen viser klasse og redder begge skuddene.

Det blir aldri mål i den andre omgangen og lagene deler poengene på Grorud. Allerede neste lørdag er det ny hjemmekamp, da er det Rosenborg som kommer til hovedstaden.
Vi takker alle de 324 tilskuerne som tok turen til Grorud denne ettermiddagen, også håper vi at vi ser dere igjen neste helg!