POENGDELING FOR REKRUTTENE

Før kampen i dag lå Medkila trygt plassert midt på tabellen, mens Lyn 2s unge rekruttlag fortsatt er i behov for noen poeng for å være helt sikre på berge plassen.

Saken er skrevet av Tommy Pedersen / LFM

Kampen åpner tett med to jevne lag som føler på hverandre, og selv om det er Medkila som har mest ball i første omgang så er det Lyn som skaper den første muligheten.

Etter et kvarter spiller Miram Vilnes Mjåseth ut til Selma Olderheim som får lagt inn langs bakken hvor keeper bare får slått ballen bakover i feltet, dessverre rakk akkurat ikke førstnevnte å komme seg skikkelig på returen.

Men etter 36 er Mjåseth så absolutt på rett plass til rett tid, det er Lea Marie Valan som drar seg forbi utpå siden å legger perfekt inn til nevnte Mjåseth som hamrer ballen opp i nettaket og 1-0 Lyn. Dessverre klarer man ikke å holde inn til pause og gleden blir kortvarig når Medkila skyter et skudd inn i en mølje foran mål, ballen går via en Lyn-spiller og over Sandra Rød Ask i Lyn-buret og 1-1. Et resultat som holdt seg til pause.

Etter hvilen kommer Lyn mye mer til både i presset, ballbesittelse og hva man gjør med ball, og kommer blant annet til et par farlige innleggssituasjoner. Medkila med et lite dødballtrykk mot slutten uten at det ble veldig farlig. Totalt sett fortjent å greit nok med et poeng til hvert av lagene i regnværet på Kringsjå.

Laget:
Sandra Rød Ask, Amanda Renee Robinson, Ida Etholm Svangtun, Mina Lie-Vik, Cornelia Grubben Graff, Selma Olderheim (Selma Størmer Antonsen 63. Minutter), Lea Marie Valan, Emilie Sofie Ludvigsen (Luisa Luna Galteland 63. Minutter), Ingeborg Stenvold, Ella Sofie Aamaas og Miriam Vilnes Mjåseth (Mathea Berget 45.minutter) 1-0 Miriam Vilnes Mjåseth (36. Minutter) 2-0 1-1 Selvmål (43. Minutter)