Pausen er over og til helgen venter Brann

Etter en lengre fotballpause skal Toppserien i gang igjen til helgen og vi reiser på ny til Bergen.

Foto: Kladd.no / Lars Opstad

Toppserien rakk så vidt å komme i gang før påske og landslagspause. Det har sørget for et par uker uten kamper. To serierunder er spilt og for vår del har det endt med én uavgjort og ett tap. Poenget kom i Bergen i serieåpningen borte mot Åsane, mens det ble tap mot Rosenborg hjemme rett før påske.

Den lengre perioden med kampfri er brukt godt og vi er nå klare for en spennende periode fremover. For i tiden fremover kommer kamper på rullende bånd. I siste del av april venter tre kamper, før det i mai smeller til med fem serierunder, og deretter fire i juni. I tillegg kommer det minst en cupkamp i juni. Det er altså bare å glede seg til mye Lyn-fotball frem mot sommeren.

– Det er deilig med fullt kjør fremover
Joakim Dragsten er glad for at ny kamp er rett rundt hjørnet og forteller om gode økter i pausen.

– Vi gleder oss veldig til å spille kamper igjen! Vi har brukt disse ukene på å trene godt og fortsatt å jobbe hardt med våre spilleprinsipper i treningshverdagen. Vi har hatt gode treningsuker, sier Dragsten til Lyndamer.no.

Lørdag venter en tøff bortekamp mot Brann som har vært ute å spilt Champions League. Over to kamper mot Barcelona klarte bergenserne seg meget bra og holdt oppgjøret levende til siste slutt. Etter deres tap mot LSK Kvinner i serieåpningen, tror Dragsten at det er et revansjelystent lag som jakter årets første poeng til helgen.

– Det blir selvsagt en veldig tøff kamp på lørdag, kanskje årets tøffeste bortekamp. Jeg ser for meg at Brann vil komme med masse revansjelyst etter tap i første runde. Vi ønsker å fortsette å ta steg med ballen, noe jeg tror blir avgjørende for å være konkurransedyktige mot Brann. Men selvsagt må vi også fortsette å forsvare oss godt for å ta med oss poeng til Oslo, fortsetter Lyn-treneren.

Fremover kommer kampene tett og Joakim gleder seg veldig til at serien starter for alvor.

– Sesongen starter på en måte ordentlig nå, og kampene kommer på løpende bånd nå fremover. Det er deilig med fullt kjør fremover.

Brann meldte før helgen at det allerede var solgt 750 billetter til lørdagens oppgjør. Kampen er den siste på Stemmemyren før de flytter inn på Brann Stadion.

Har du tenkt deg på kamp, så kan billetter kjøpes her.

Vi gleder oss til kamp!