PÅ VEI MOT NOE STØRRE

 

De fleste som følger oss kjenner til vår byderby-kamp mot Vålerenga på lørdag. Kampen spilles på Oslos desiderte storstue, Ullevaal Stadion. Alle spillerne og hele klubben sitrer av spenning mot helgens storkamp. Det fikk oss samtidig til å tenke, hva med de som normalt ikke tar del i begivenheter som mange av oss tar som en selvfølge. Hva om vi nå også inkluderer flest mulig av de som av ulike årsaker har det litt krevende? Hva om vi lager en folkefest?

Gjennom svært positiv dialog med både Kirkens Bymisjon, Frelsesarmeen, Fattighuset og mange Frivillighetssentraler i Oslo skjønte vi at vi traff en nerve. Samtidig når både Veslefrikk Eiendom og Bane Nor Eiendom gjorde drøm til virkelighet og sponser både billetter og kioskmeny til 1000 stykker.

Dessuten, enda viktigere enn selve kampen, blir jo at hele arrangementet blir en stor opplevelse. Vi har jobbet hardt med at Fanzone blir innholdsrik, vi vet at spillerne og trenerne jobber hardt for et best mulig resultat i kampen og pauseunderholdningen står bronsevinnerne i VM i Cheerleading for, NRC Tigers.

I slutten av forrige uke og tirsdag i denne uken var vi endelig nærme målstreken. Da hadde vi gleden av å besøke Frelsesarmeen med 400 billetter sammen med Veslefrikk Eiendom og på tirsdag denne uken traff vi Kirkens Bymisjon for å overlevere 350 billetter. På det siste møtet var begge våre bidragsytere med, hhv. Bane Nor Eiendom og Veslefrikk Eiendom. Vi kjente godt på det at dette er et velkomment tilskudd til opplevelser som disse organisasjonene tilbyr sine brukere.

Vi opplevde en stor takknemlighet fra mottagere samtidig som vi selv må få lov til å gjengjelde takknemligheten, både til organisasjonene og bidragsyterne våre. Er vi på vei mot noe enda større i 2024?

Har du ikke kjøpt billett til kampen enda, så er det fortsatt ikke for sent. Billetter kjøper du her.