Oslobuss inn i Lyn-familien

Lyn og Oslobuss går sammen for et utslippsfritt Oslo.

Foto: BildByrån / Marius Simensen

Oslobuss har vært en trofast partner i flere år for herrelaget og samtidig vært vår faste busspartner på borteturer. Nå utvides samarbeidet ytterligere og Oslobuss blir samarbeidspartner med hele klubben.

Som fotballklubb har vi ikke alltid like god samvittighet for alle flyturene vi må igjennom i løpet av en sesong, men nå kan vi puste lettet ut hver gang vi kjører med Oslobuss. Da kjører vi nemlig utslippsfritt.

Oslobuss har vært en pådriver for miljøvennlig transport og var først ute i Europa med elektriske turbusser. En fantastisk satsning har nå resultert i en miljøvennlig busspark.

Logoen til Oslobuss skal pryde draktene til herrelaget, mens de blir å se på våre shorts. Allerede i fredagens kamp mot LSK Kvinner var de på plass og fikk pryde drakten i sesongens første seier. I tillegg skal Oslobuss kjøre alle barn og unge på akademiet miljøvennlig og trygt frem til Kringsjå fremover.

- Vi er stolte av å sponse Lyn og bidra til trygg og utslippsfri transport av små og store spillere. Ekstra morsomt er det å merke seg at mange opplever at de blir mindre bilsyke om bord i en elektrisk buss enn en ordinær buss. Dermed kan spillerne fokusere på det viktigste – å vinne kamper, sier daglig leder i Oslobuss, Fredrik Eijerstam.

Vi ser virkelig frem til å bygge hverandre sterkere i årene fremover og vi må innrømme at vi gleder oss til den første helfolierte miljøvennlige Lyn-bussen skal rulle på norske veier. Godt for fotballen og godt for miljøet!

Velkommen til Lyn-familien!