Oppsummering av årets første talentleir

Den 25. - 28. januar var det tid for årets første talentleir for årskullene 2008-2010. For første gang ble også dørene stengt slik at klubber og foreldre ikke fikk komme inn, men vi har likevel fått gode rapporter fra Lyn-jentene som var representert.

Foto: Nicholas Noreng / Lyn Damer

Samlingen er for de beste 2008-2009-2010 jentene i Norge og skal gi gode referanser og være en vurdering inn mot aldersbestemte landslag.

På samlingen var Lyn representert med 6 jenter, hvorav én dessverre måtte melde forfall pga sykdom:

2008: Maria Kroken
2009: Maia Melgård, Agnes Castberg Stølan og Ella Polmar
2010: Josefine Willumsen og Ragna Thorleifsson

I tillegg går Agnes, Ella, Josefine og Ragna på Wang Ung som er en god samarbeidspartner for oss.

Agnes hadde følgende å si om samlingen: 

«Samlingen var lærerik, der vi fikk nye referanser om hvor nivået ligger i Norge. Vi fikk jobbet godt med både det offensive og defensive på trening, som gjorde at begge lag stilte sterkt i våre to intern kamper der vi spiller likt en kamp og tap en kamp. 

Alltid veldig gøy å møte jentene igjen, og å få mulighet til å bli kjent med flere nye fjes. Gruppen brukte tiden utenfor treningen godt med både møter, sosialt og individuelle samtaler, men også med avslapning og ro.

Jeg sitter igjen med ny god erfaring og masse energi til å jobbe videre.»

Samlingen bestod av to treninger og to kamper hvor de fikk matchet seg skikkelig.

Josefine, som også var kaptein for det ene laget i kamp to hadde følgende å si:

«Jeg syns det var veldig lærerikt og gøy å spille mot så mange gode spillere. Og vi lærte mye av trenerne og det var veldig høyt nivå der man fikk utfordret seg selv.»

Vi gratulerer de uttatte jentene med en strålende samling og håper de har fått gode erfaringer og referanser. I tillegg er det veldig positivt å ta med seg inn i egen treningshverdag hvor de kan være en referanse til de andre ivrige Lyn-jentene som også har ambisjoner om å komme på aldersbestemte landslag.

I tillegg til Lyn-jentene var det flere av våre hospitanter fra andre klubber som var med, og vi gratulerer både de og moderklubbene med en fin samling.