Oddbjørn Sindland gir seg i Lyn

Oddbjørn Sindland gir seg som hovedtrener med gode resultater.

Etter fire år i klubben i ulike roller, gir Oddbjørn Sindland seg som hovedtrener i Lyn Fotball Damer. Sørlendingen som kom til Lyn i 2020, velger nå å se seg om etter nye utfordringer.

"Takk til alle i Lyn for fire flotte år. Etter eget ønske velger jeg nå ikke å fortsette som hovedtrener i Lyn. Jeg setter stor pris på å ha vært en del av en klubb med så mange fine folk og er stolt over jobben vi har lagt ned," sier Sindland til lyndamer.no.

Sindland i Lyn
Oddbjørn kom til klubben før 2020-sesongen som assistenttrener i teamet til Ole Johan Aas og Vebjørn Urdal, kombinert med å være hovedtrener for Lokomotiv Oslo i Norsk Tipping-ligaen. De to neste årene gikk han inn i en fulltidsstilling som toppspillerutvikler og assistent, der han hadde en mer sentral rolle.

Før årets sesong tok han steget opp som hovedtrener. Det endte som kjent med en god 6. plass og semifinaleplass i Norgesmesterskapet.

I løpet av hans tid i klubben har han vært med på flere høydepunkter, blant annet å vinne sluttspillet i 2022, semifinale i NM 2023 og mange spillere som har blitt tatt ut på aldersbestemte landslag.

"Vi ønsker å takke Oddbjørn for fire minneverdige år i klubben. Arbeidet han har lagt ned har hjulpet klubben i en positiv retning, og ingen kan ta fra han det. Vi har full forståelse for valget til Oddbjørn, og ønsker han masse lykke til videre." sier sportssjef Rohail Awan.

"Prosessen med å finne hans etterfølger er i gang og vi jobber så raskt som mulig, men for oss er det viktig å finne riktig kandidat til å ta klubben et steg til," avslutter Awan.

Vi takker Sindland for jobben han har gjort i klubben og ønsker han lykke til videre!

For ytterligere kommentarer:
Adm. leder Lyn Damer: Carl Gustav Borander tlf: 938 83 643
Oddbjørn Sindland tlf: 994 14 535

Her er noen bilder fra hans tid i Lyn: