OBOS klare for tre nye år i Lyn!

Sist oppdatert: 25. feb 2021 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

– Vi er veldig glade for at vi kan videreføre vårt gode samarbeid med Lyn Fotball Damer i ytterligere tre år. OBOS er opptatt av «livet mellom husene», og vi føler at denne avtaler understøtter denne ambisjonen, sier sponsorrådgiver Eddie Chr. Thomas i OBOS.

Han viser til at Lyn Fotball er en klubb som betyr veldig mye for veldig mange, både gjennom sitt treningstilbud til små og store og som møteplass for spillere og andre i og rundt klubben. Og gjennom entusiasmen og fellesskapet som A-laget bidrar til gjennom sine gode prestasjoner i Toppserien.

– Fotball handler om følelser og engasjement, det gjelder også i Lyn, og det er noe OBOS gjerne støtter opp om. Den knallsterke høstsesongen laget gjennomførte i fjor og som endte med en 6. plass i Toppserien bærer bud om at det kan være store ting i vente på Kringsjå de kommende sesongene. I år fyller dessuten klubben 125 år, så det blir helt sikkert mange spennende aktiviteter knyttet til jubileumsfeiringen som OBOS også kan bidra til. Som stolt hovedsponsor av Lyn Fotball Damer gleder vi oss veldig til fortsettelse, sier Thomas.

Avtalen innebærer også at OBOS-medlemmer får rabatt på OBOS Lyn Fotballskoler i utvalgte perioder. I tillegg kan OBOS-medlemmer benytte et «2-for-1-tilbud på Lyns hjemmekamper i Toppserien gjennom OBOS’ sponsoravtale med Toppserien.

– Det er fantastisk at OBOS ønsker å fortsette samarbeidet! At vi også har kommet frem til en betydelig større avtale enn tidligere viser at kvinnefotballen virkelig vokser, uttaler daglig leder André Melbye-Nørbech og legger til: – Vi har hatt veldig stor suksess med fotballskolene, så vi gleder oss til å skape et enda bedre produkt for barn og unge i klubben vår.

Samarbeidet har vart fra 2018 og OBOS har prydet drakten som hovedsponsor fra 2019-sesongen. Samarbeidet har gjennom disse årene ført til en økt satsning på jentene i Lyn, noe som fører til at flere spillere kan få betalt for deler av innsatsen som legges ned.

Markedssjef i Lyn Carl Gustav Borander sier følgende om avtalen: – Det er flott at OBOS blir med på laget, og vi har en sterk ambisjon om å skape et godt nettverk blant våre samarbeidspartnere som gjør at bedrifter kan tjene penger på kjøp og salg seg i mellom.

Og legger til: – Det er flere sponsorer som har vist interesse og det er nok ikke lenge til flere blir presentert.