NYTTIG INFO FØR LYN – VÅLERENGA PÅ ULLEVAAL STADION

 

Endelig er dagen her! Lørdag spiller vi byderby på Ullevaal Stadion mot Vålerenga. Vår første kamp på nasjonalarenaen. Torsdag fikk vi en smakebit av hva Lyn – Vålerenga betyr for Oslo og fotball-Norge, da herrelaget spilte cupkamp mot Vålerenga på Bislett stadion. Det var en stemning både på banen og tribunen Oslo-fotballen trenger.

Lørdag er det vår tur når Vålerenga kommer på besøk til vår hjemmebane for anledningen, Ullevaal Stadion. Bastionen har meldt at de kommer, mens billettsalget på borteseksjonen lar vente på seg. Vi har nå solgt over 2000 billetter til kampen og kommer til å knuse vår gamle tilskuerrekord. Det gleder vi oss stort til og håper du har lyst til å være med på det!

Kjøp billett til kampen her

Hva skjer lørdag?
Programmet for lørdagen starter allerede klokken 12.00. Da er det Fanzone på Bergbanen med mange ulike aktiviteter fra blant annet OBOS, Coop og Hummel. Her kan du blant annet teste hvor hardt du skyter eller prøve ut Human Foosball.

Klokken 13 kommer Toppserien sin maskot, Toppsi, for å hilse på alle i Fanzone, og 12.45 kommer det en ekte tryllekunstner som skal vise frem noen triks. Kanskje du kan lære noen triks av VirrVarr? I tillegg kommer en TikTok-kjendis. Triksepappa er det nok mange som har hørt om, for på TikTok har han over 120.000 følgere. Han kan du møte i vår Fanzone.

Det er meldt strålende vær lørdag og vår gode samarbeidspartner Coop stiller med gratis saft og kaffe i Fanzone. Da blir det enkelt å holde deg hydrert.

Klokken 13.45 starter kampen, så da håper vi at du har funnet deg en plass inne på Ullevaal Stadion for å heie frem Lyn-jentene.
I pausen blir det cheerleading-show med NRC Tigers, som tok bronse i VM.

Etter kamp kan du møte alle Lyn-spillerne i selfiezone, utenfor spillerinngangen (inngang J), der de deler ut signerte fotballkort og gjerne tar selfie med deg. Møt opp utenfor inngang J og bli bedre kjent med våre spillere.

Billettinformasjon
For anledningen spiller vi på Ullevaal Stadion og det er ventet langt flere folk enn vi er vant med. Derfor er det greit med litt ekstra informasjon om billettsalget og hvilke innganger som gjelder lørdag.

For det åpnes kun to innganger til denne kampen, det er inngang 10 og inngang 12.

Inngang 12 benyttes av LYN-supportere. Den ligger i svingen nærmest parkeringshuset og Fanzone.

Inngang 10 benyttes av bortesupportere og ligger ved siden av Coop Mega.

Vi gjør oppmerksom på at vi ikke slipper inn tilskuere på seksjonene med andre supportereffekter enn sitt lags.

Det vil være kiosker med godt utvalg på begge seksjoner som åpnes samtidig som inngangen åpnes, 1 time før kamp.

Vi anbefaler å kjøpe billetter på forhånd på TicketCo, men det vil også være mulig å kjøpe inngangsbillett i døren.

Hjemmesupportere benytter inngang 12, mens bortesupportere benytter inngang 10. Foto: Ullevaalstadion.no

Ankomst
Å komme seg til Ullevaal Stadion er lett med både bil og kollektivt, men vi anbefaler å benytte t-bane eller buss. Ullevaal Stadion heter stoppet.

Med bil så kan det parkeres i parkeringshuset under stadion mot betaling.

Presse
Media som ønsker akkreditering bes sende inn henvendelse til nordeng@lyn.no i god tid før kamp.

Velkommen til en historisk kamp på Ullevaal Stadion, lørdag klokken 13.45.