Nyland Ørsahl inn i støtteapparatet

August Nyland Ørsahl bytter ut Molde med Lyn fra 1. januar 2024.

Vi har gleden av å ønske August Nyland Ørsahl velkommen til Lyn, hvor han vil tre inn i trenerteamet fra og med nyttår.

August har i år ledet Molde FK sitt kvinnelag til en 2. plass i 2. divisjon avd. 1, bak hardtsatsende Viking. I 2022 var han utleid til Hødd som Toppspillerutvikler og hovedtrener for Hødd sitt rekruttlag.

Den talentfulle treneren har gått gjennom Molde-systemet og trent flere lag i klubben. I 2021 tok han Moldes G19-laget til både NM-gull og Skandinavisk cupgull.

Nå tar han med seg sin gode erfaring og sitt trenertalent til hovedstaden og Lyn, noe vi er svært fornøyde med å ha landet.

"Vi sitter igjen med et kjempegodt inntrykk av August og er sikre på at han og hans kompetanse er noe klubben kommer til å ha nytte av i nær og overskuelig fremtid. Med hans faglige kunnskap og menneskelige egenskaper kommer han til å passe godt inn i gruppa. Vi ønsker August hjertelig velkommen til Lyn-familien", sier sportssjef Rohail Awan.

Lyn har vært Norges beste utviklingsmiljø på kvinnesiden i en årrekke, og jeg er svært ydmyk over muligheten til å være med på å påvirke det videre.

— August Nyland Ørsahl

"Det er en glede å bli en del av den gode Lyn-familien. Jeg kommer til storbyen med et flyttelass fra Molde, etter å ha hatt et «helt liv» med fotball i Rosenes by, foruten en periode i Hødd.

Jeg blir en del av et svært kompetent team og håper å utfylle de på best mulig måte. Jeg vil komme med tydelighet, ærlighet og et lite hint av galskap.

Til slutt vil jeg takke Molde FK for mange fantastiske år, jeg gleder meg for første gang til å følge det helt fra utsiden. Vi skal forhåpentligvis krone året med et junior-cupgull i slutten av November. Sees på Kringsjå, gode Lyn-familie."

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med August, velkommen til oss i Lyn, August!