NY TREÅRSAVTALE MED RØROSBANKEN

 

Tirsdag kveld var klubbens to a-lag og alle ungdomstrenerne i klubben invitert til RørosBanken sine lokaler i Parkveien 53 for sesongavslutning. RørosBanken ønsket å feire en fantastisk sesong for både oss og herrelaget, og det kunne vel ikke passet bedre at banken feirer 180-årsjubileum i år.

God stemning mellom a-lagene på sesongavslutningen. Foto: RørosBanken

Signerte 3-årsavtale
Det store høydepunktet for kvelden var da Lyn Fotball, Lyn 1896 FK og RørosBanken signerte på en ny 3-årsavtale. RørosBanken har vært en svært god samarbeidspartner i noen år allerede og det er et samarbeid alle parter er veldig fornøyde med. I årets sesong har RørosBanken vært godt synlige på flere av hjemmekampene våre på Kringsjå og Grorud, samt på Bislett stadion med herrelaget. Standen til RørosBanken har vært godt besøkt hver gang de har vært på besøk og det er svært hyggelig. Med gode betingelser for Lyn-venner har allerede flere supportere, medlemmer og ansatte har allerede skiftet bank til RørosBanken. Vi håper flere følger etter.

Vi gleder oss over en ny og god avtale for klubben og ser frem til å fortsette vårt gode samarbeid med Norges beste bank, sett med Lyn-øyne.

Storartet sesongavslutning
Det ble full brakke og 80 fornøyde Lyn-spillere og trenere som fikk en velfortjent fest etter en fantastisk sesong. Vi er svært takknemlige for å ha slike gode støttespillere som stiller opp for både gutter, jenter og trenere i klubben.

RørosBanken stilte med god mat og drikke til det som skulle bli en fantastisk kveld. Banksjef Even Kokkvold åpnet kvelden med å fortelle litt om RørosBanken og samarbeidet, før han delte ut kveldens første pris – årets toppscorer for damelaget.
Det satte standeren for kvelden med meget god stemning og flere prisutdelinger underveis.

Her er årets priser for Lyn Fotball Damer:

Årets toppscorer: Anna Nerland Aahjem
Årets gjennombrudd: Kamilla Melgård
Årets spiller (Spillernes spiller): Iselin Sandnes Olsen
Coop årets spiller (Supporternes spiller): Cathinka Friis Tandberg

Vi sier tusen takk for en fantastisk sesongavslutning sammen med Lyn 1896 FK og RørosBanken!

Få bank av Lyn
Har du ikke lånet og/eller brukskonto i Rørosbanken enda? Da anbefaler vi å slå på tråden til Irene eller Mina. Personlig service, gode betingelser for Lyn-venner og en hyggelig samtale venter på deg.

Irene Bremnes: ibr@rorosbanken.no, tlf: 47 34 00 15
Mina Persson: mpe@rorosbanken.no, tlf: 95 30 96 20

En strålende fornøyd trio etter signering av den nye avtalen. Daglig leder i Lyn 1896, Bjørn Gohn Jønsberg, banksjef i RørosBanken, Even Kokkvold og avtroppende markedssjef i Lyn Fotball Damer, Magnus Forseth. Foto: Lyn Damer