Ny markeds- og medieansvarlig ansatt

Gleder oss til å starte

Carl Gustav Borander er ny markeds- og medieansvarlig. Foto: Lyn Fotball

Sist oppdatert: 24. jun 2020 Skrevet av: Admin

 

Nåværende markeds- og medieansvarlig Trine Mollan har sin siste arbeidsuke i Lyn, men Carl Gustav Borander står allerede klar for å ta over stafettpinnen. Trine har valgt å gå tilbake til skoleverket, og ferden går til Bogstad skole.

Carl Gustav har jobbet i Lyn siden 2016 i ulike trenerstillinger ved siden av markedsføringsstudier på Høyskolen Kristiania. Etter endte studier jobbet Carl Gustav med salg i Elkraft, men rundt juletider kjente han at han ville jobbe 100% i Lyn. Fra januar har Carl Gustav hatt ansvaret for ulike arrangementer, akademiet andre administrative oppgaver og hovedtrener for J17.

«Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på denne oppgaven. Å kunne kombinere utdannelsen og interessen min i en klubb jeg liker godt, må kunne sies å være drømmejobben. Trine har gjort en fantastisk jobb og er godt likt av spillergruppen og trenerteam, så det er store sko og fylle, men vi har spennende planer på både markedssiden og i de sosiale mediene. I tillegg har det kommet en spennende signering på spillersiden, så det skjer ting rundt damelaget for tiden», sier Borander

Carl Gustav er 26 år gammel og kommer opprinnelig fra Stavern, Norges fineste sommerby, som han sier selv litt for ofte. Fotballkarrieren startet i Stag, via Larvik Turn og nå som trener i Lyn.

Lyn Fotball har også denne uken ansatt Thomas Nordeng i 30% stilling med ansvar for sosiale medier og hjemmesiden til Lyn Fotball. Han og Carl Gustav skal jobbe i team, og det kommer til å bli veldig bra. Thomas har jobbet for Lyn 1896 FK, samt bidratt på både dame- og herresiden med sine sosiale medie-skills.

Vi takker Trine for en strålende innsats i Lyn og ønsker henne lykke til i ny jobb.