NY FIN GJENNOMKJØRING

Lørdag ettermiddag møtte vi Stabæk på Nadderud kunstgress til vår andre treningskamp for året. Med noen flere tilbake fra skade, var det flere som fikk kampminutter. At Kamilla Melgård fikk en drøy halvtime var veldig hyggelig å se, etter at hun har vært skadet store deler av julen. På lørdag var hun tilbake i sin vante posisjon på backen fra start og fikk blant annet en assist, da hun var tilrettelegger for Kristin Holmen.

Minuttet før hadde allerede Stabæk gått opp i ledelsen på dødball, ved Maren Hagfors Thoresen, som skrudde ballen i mål fra hjørnespark. Her ropte Lyn-spillerne på frispark, og man ser tydelig på bildene etter kampen at det burde vært blåst, da en Stabæk-spiller holder igjen Sandra Rød Ask i Lyn-buret, men til ingen nytte.

Kampen i seg selv var tett og jevn med få sjanser. Men på dødball skulle Stabæk vise seg som svært farlige. For på sitt andre forsøk for dagen skulle en dødball bli mål. Et hardt idømt frispark på rundt 20 meter ble satt rett i mål av Stabæk, som kunne gå til pause med ledelsen 2-1.

Etter pausen fortsatte kampen i samme spor, tett og jevnt. Omgangens to mål kom igjen raskt etter hverandre. Først var det Cornelia Fladberg som headet inn utligningen, før Stabæk skrudde inn en ny corner like etterpå. Omgangen ble nok en gang preget av mange bytter, men våre unge rekruttspillere klarte seg nok en gang fint mot god motstand.

– Jeg synes det er en bra gjennomført kamp. Veldig mange etablerte angrep fra oss, men så sliter vi litt i lavt press, også slipper vi inn tre litt enkle mål på dødball, som er litt kjipt, sa trener Oddbjørn Sindland etter kampen og fortsatte.

– Vi har jobbet en del med boks-spillet defensivt og det synes jeg vi gjør bra i dag. Hvis man sammenligner duellspill og det som skjer i boksene i dag mot det vi har gjort tidligere mot Stabæk, så er det jevnere i dag. Det er godt å se det i kamp. Vi er OK fornøyd etter to første kampene og skal fortsette å jobbe godt inn mot serietart om litt over en måned, avsluttet Sindland.