Nordahl er nominert til MOT-prisen

Maja Nordahl er en av fem nominerte til MOT-prisen i Toppserien. Foto: NTB

Sist oppdatert: 14. jan 2022 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Torsdag presenterte vår samarbeidspartner MOT de nominerte til MOT-prisen 2021. Fem spillere fra Toppserien er nominert av sine lagvenninner og vår egen Maja Nordahl er en av dem.

Begrunnelsen: «Maja kom til klubben i vinter og har tatt klubben og garderoben med storm. Hun er ansvarsbevisst, omsorgsfull og fungerer som et lim for samholdet i gruppen. Maja kommer med uvurderlige tanker og erfaringer med stor ydmykhet og respekt. Med sine erfaringer og sårbarhet har hun fortalt at laget er en trygg plass der hun kan være seg selv og vise følelser – noe hun også får oss andre til å føle. Hun er en person og et menneske man føler en ro rundt og at man kan snakke om hva som helst. I tillegg er hun en person som tar vare på alle rundt seg, viser omsorg og gode verdier. Maja er et forbilde som mange ser opp til og lærer av. Hun tok også initiativ til å få til en rosa sløyfe-kampanje for klubben og har delt sin historie med verden. Maja er vår perfekte kandidat til MOT-prisen 2021!»

Maja kom til Lyn før 2021-sesongen og har vært en viktig person både på og utenfor banen. At det var henne som ble nominert var ikke veldig overraskende, for hun er en perfekt kandidat til MOT-prisen.

Vinneren av MOT-prisen er en spiller som er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, bryr seg om sine medspillere, samt viser respekt både for dommere og motspillere. Det er spillerne i Toppserien som skal stemme frem en vinner. I år er det veldig mange gode kandidater, blant annet Lyn-jenta Guro Bergsvand. De andre nominerte er: Melissa Bjånesøy (Stabæk), Maria Olsvik (RBK), Guro Bergsvand (Brann) og Ingrid Lovise Jåstad (Arna-Bjørnar).

I fjor var det Kirvil Odden som vant. Les hva Nordre Aker Budstikke skrev om det her.