Nesten 30.000 til Rosa sløyfe

Tusen takk for ditt bidrag!

Toppsi var på besøk sammen med alle våre samarbeidspartnere på Kringsjå før og under byderbyet mot Vålerenga i oktober. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 03. nov 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Oktober og årets Rosa sløyfe-aksjon er over. I hele oktober støttet vi aksjonen og satt lys på årets tema; Husk å kjenne etter.

Sammen med våre samarbeidspartnere har vi farget klubben og våre arrangementer rosa, samt samlet inn penger til Rosa sløyfe-aksjonen med blant annet draktauksjon. Vi åpnet det hele med en rosa uke i alle våre kanaler hvor vi hver dag delte viktige faktaopplysninger om brystkreft, med budskap om å kjenne etter selv og sjekke seg.

Mads Dahm deltok også i auksjonen og stakk til slutt av med drakten til en annen Lyn-helt, Joanna Bækkelund. Foto: Lyn Damer

Månedens begivenhet fant sted på Kringsjå lørdag 9. oktober, da vi møtte Vålerenga til byderby. Vår hovedsamarbeidspartner Obos ga bort 300 billetter til kampen og bidro til fotballfest, mens alle samarbeidspartnerne sammen lagde et veldig bra arrangement med stands og aktiviter. Tilsammen var det over 400 tilskuere på plass på tribunen den ettermiddagen. Vi venter fortsatt på resultatet av publikumsinntekten.

Stor interesse
I kampene mot Vålerenga og Kolbotn spilte vi i rosa drakter sponset av Hummel og Coop. Disse draktene auksjonerte vi bort helt på tampen oktober i samarbeid med Coop. Interessen var stor og hele 70 personer la inn bud på draktene i løpet av uken den lå ute. Til sammen ble de 24 draktene solgt for 17550 kroner. Dette er penger som går til Rosa sløyfe-aksjonen.

I tillegg til auksjonen hadde vi en innsamlingsaksjon på nett sammen med RørosBanken. I tillegg til det som ble gitt, støttet RørosBanken med 20% oppå det som ble gitt. I løpet av vår rosa uke ble det samlet inn 10.254 kroner.

Vi sier tuuuusen takk for alle bidrag! Når alle inntekter er regnet ut, så vil vi komme tilbake med totalsummen vi sender til Rosa sløyfe.