Nå starter oppkjøringen for alvor

Vi prøver på nytt og møter Amazon Grimstad allerede på lørdag

Una Roaldseth Søyland mot VIF i 2020. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 15. apr 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Til helgen skulle i utgangspunktet 3. runde i Toppserien bli spilt, det som skulle være vår første hjemmekamp mot Klepp. Som i fjor har sesongoppkjøringen blitt lengre enn ventet, med treningsnekt i korte perioder, samtidig med fullstendig treningskampforbud de siste to månedene. Toppserien skal etter planen sparkes i gang 22. mai, om ca. fem ukers tid. Vi kommer tilbake til det når ny terminliste er klar.

4 kamper på 8 dager
Nå starter oppkjøringen for alvor og nå skal formen finjusteres inn mot seriestart. Det er drøyt to måneder siden treningskampen mot LSK Kvinner, etter det har det kun blitt spilt interne kamper. Det blir derfor godt å møte andre enn gode lagvenninner på motsatt banehalvdel. Allerede på lørdag har vi fått godkjent å spille treningskamp mot Amazon Grimstad. Kampen spilles på nøytral grunn i Risør, med kampstart klokken 14.00. Kampen vil kun være tilgjengelig for spillere og støtteapparat.

Tirsdag kommer Stabæk på besøk til Kringsjå, mens vi møter ØHIL borte på lørdag. Søndag avslutter vi «treningskampuken» med et besøk av Grei Kvinner Elite.

Vi gjør oppmerksom på at alle disse kampene er utilgjengelig for publikum! Kampene vil oppdateres i våre sosiale medier.

– Gleder oss til å måle oss mot motstand
Tom Stenvoll har vært hovedtrener i klubben i snart fem måneder og stortrives så langt. Nå gleder han seg til siste innspurten før seriestart.
«Nå har vi holdt på å trene en stund uten at vi har fått spille kamper, så vi gleder oss til å måle oss mot motstand, andre enn oss selv. Vi har selvfølgelig kjent på det å spille 11 mot 11 på trening er noe vi har fått glede av i og med at vi har så stor stall som vi har, men det å måle seg mot andre er viktig», sier Stenvoll til Lyndamer.no.

Stenvoll skryter av hvordan spillerne har taklet denne perioden;
«Jentene har vært fantastiske i den perioden vi har vært i nå. De har trent godt og tatt til seg mye og ny læring og jeg beundrer de virkelig på måten de motiverer på i en tøff og litt vanskelig tid med mye restriksjoner rundt oss. Også skal ikke vi klage, for vi er ganske heldige som får lov til å spille allikevel.»

Hør hele oppdateringen fra Tom i videoen under.