Lyn på TV denne høsten

Vi åpner mot Brann på TV2

Det blir gode muligheter for å se verdens vakreste drakt på tv denne høsten. Foto: Marius Simensen / BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 23. aug 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Lørdag avsluttet vi oppkjøringen til høstsesongen med seier mot svenske Vittsjö GIK. Nå retter vi fokuset mot Brann på Brann Stadion førstkommende lørdag, en kamp som går direkte på Tv2 Sport 1. Brann inviterer til fest og mobiliserer kraftig til kamp. Vi vet at noen Lyn-supportere tar turen over fjellet og det setter vi svært stor pris på. All støtte betyr mye for våre spillere. Billetter til kampen kjøpes her.

Minst seks TV-kamper
Vi starter høstsesongen med fem TV-kamper på rad, inkludert kvartfinalen i NM. Minst seks TV-kamper har vi blitt tildelt totalt denne høsten. Det er første gang vi har blitt valgt ut til så mange kamper over en sesong, og det gledes.

Vi gleder oss til å vise oss frem på vårt beste til hele landet. Stolte skal vi vise frem verdens vakreste drakter og gjøre alle Lyn-hjerte varme.

Her er våre seks kommende kamper:
Brann – Lyn, 26.08 kl. 15.00, TV2 Sport 1
Åsane – Lyn (NM Kvartfinale), 29.08 kl. 18.00, NRK. Kjøp billett her.
Lyn – Stabæk, 02.09 kl. 15.00, TV2 Sport 1. Kjøp billett her.
Lyn – Rosenborg, 09.09 kl. 16.45, NRK. Kjøp billett her.
LSK Kvinner – Lyn, 16.09 kl. 15.00, TV2 Sport 1. Kjøp billett her.

Førstkommende søndag møter herrelaget Brattvåg på Bislett stadion. Herrelaget som gjør det meget bra om dagen og jakter nok et opprykk. Vi stiller selvfølgelig på tribunen for å heie frem våre klubbkollegaer. Billetter til den kampen kan kjøpes her.

Yngre lag i NM
Det er ikke bare a-laget som skal ut i en spennende cup-høst. J19-laget tok seg videre med en 3-0 seier borte mot Sandefjord tidligere denne måneden og i neste runde blir det tur til Møre og Romsdal for å møte Molde. Det blir en spennende kamp i kvartfinalen i J19-NM.

Førstkommende fredag er det J16-laget sin tur og med seier der blir har vi sikret kvartfinalplass i tre ulike klasser. J16 laget møter Flint i Tønsberg kl. 18.00.

Vi gleder oss til mye Lyn fremover!