Møter Stabæk til treningskamp

Mot Hønefoss måtte vi låne keeper fra vertene, men denne helgen er både Jenny Gjerde Sætre og Sandra Rød Ask tilbake i troppen. Foto: Lyn Damer

Sist oppdatert: 09. feb 2023 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

På lørdag er det klart for ny treningskamp og denne gangen tar vi turen til Bærum og Nadderud kunstgress for å møte Stabæk. Forrige helg spilte vi treningskamp mot Hønefoss hvor mange fikk spilletid, inkludert mange av våre unge rekruttspillere.

Skadelisten er fortsatt lang, men noen er tilbake og enkelte skal testes på morgendagens trening. Helt uaktuelle for helgen er Emma Helstad Amundsen, Josefine Birkelund, Selma Olderheim, Ida Habbestad, Jenny Røsholm Olsen, Monica Nedgård Isaksen, Una Roaldseth Søyland og Anna Lervik. Det betyr at det blir mer spilletid på noen rekruttspillere på lørdag.

Det blir gjensyn med både Emilie Bølviken og Mathea Berg-Solemdal, som begge har byttet fra rødt og hvitt til blått denne vinteren. Stabæk har rukket å spille to treningskamper så langt; 4-1 seier over Hønefoss og 2-2 mot ØHIL.

Kampen spilles på Nadderud kunstgress lørdag klokken 13.00. Det er meldt 4 grader og en glimt av sol, så om du har lyst til fotball live igjen, så er dette en fin mulighet.