Møter Kolbotn på La Manga

I morgen avslutter vi treningsleiren med en treningskamp mot nyopprykkede Kolbotn. Kampen går på TV2 Play.

Vi er godt inne i treningsleiren på La Manga og første halvdel av uken er brukt godt med litt tøffere økter, som har tatt oss til det neste steget i oppkjøringsfasen. I går og i dag har intensiteten blitt dratt ned og fokus rettet mot treningskampen mot Kolbotn i morgen kveld.

For Kolbotn sin del blir dette oppholdes andre treningskamp, da et veldig ungt Kolbotn-lag møtte TIL 2020 i på onsdag. Den endte med 2-1-tap for Oppegårds-laget. På lørdag møter vi nok hakket mer rutinerte spillere, med blant annet tidligere Lyn-kaptein, Joanna Aalstad Bækkelund i spissen.

Se kampen på TV2 Play.

For vår del får vi testet oss mot et nytt lag vi møter i serien i år, som kan gi noen svar på hvordan vi ligger an inn mot serieåpningen om litt over en måned. I tillegg blir det fint å få prøvd det vi har trent på den siste tiden i kamp.

På skadelisten har det vært noen småplager, men stort sett er hele troppen friske og raske. Selma Hernes måtte dessverre gå av trening tidligere i uken og er utilgjengelig til kamp. Kampklar er heller ikke Ida Habbestad.

Røsholm Olsen gleder seg til kamp
Det har vært noen veldig gode dager her nede med gode baneforhold og godt vær. Jenny Røsholm Olsen er blant de som er godt fornøyd med oppholdet så langt;

– Det har vært veldig deilig. Vi har fått trent godt og hatt muligheten til å videreutvikle spillfasene våre. Det er også veldig godt å få gode baner som gir forutsetningene for det. Det å være sammen i en uke gir også mye tid til å kunne bli kjent med hverandre, noe som er viktig, sier spissen.

Hun gleder seg til å teste seg mot det nyopprykkede laget som i år skal spille hjemmekampene sine på Grorud Match, der vi spilte våres i fjor.

– Det blir utrolig spennende med kamp igjen. Kolbotn kom tilbake til Toppserien i år og har nå en spennende stall med mange unge spillere. Vi har trent på litt nye faser på denne leiren og det blir kult å få testet det ut i kamp, avslutter den mestscorende spilleren i Lyn Fotball Damer sin historie.

Kampen ser du på TV2 Play fra klokken 17.55 i morgen.

Vi legger med noen bilder fra oppholdet så langt.