MOT NY KLUBBREKORD

 

Vi kan med glede bekrefte at det blir ny tilskuerrekord for Lyn Fotball Damer denne sesongen! I skrivende stund er det 567 solgte billetter til byderbyet på Ullevaal Stadion 3. juni. Dette 18 dager før kampen spilles!

Vi gir oss selvsagt ikke med det og har et mål om passere firesifret. I helgens kamp borte mot Vålerenga var det 917 tilskuere på Intility Arena, og det skal vi slå! Bli med på tidenes første byderby på Ullevaal Stadion på kvinnesiden. Billetter kjøper du her.

9. oktober 2021 ble nåværende rekord satt, mot nettopp Vålerenga, og det offisielle tilskuertallet fra den kampen er 490, selvom vi vet det var nærmere 550. Allerede nå viser altså billettsalget at det går mot ny klubbrekord på antall tilskuere på en hjemmekamp for Lyn Fotball Damer og vi gleder oss alle til å lage en fotballfest på nasjonalarenaen 3. juni.

Billett-dugnad for lag
Ett av tiltakene for å lage fotballfest 3. juni har vært å invitere klubber og lag på en billett-dugnad. Det går ut på at laget ditt får en egen promokode som du kan få venner og familie til å kjøpe billett med. 50% av salget som gjøres med promokoden går tilbake til lagkassen til ditt lag.

Eksempel:
50 voksne: 50 x 130 kroner = 6500 kroner
50 barn: 50 x 50 kroner = 2500 kroner
Provisjon til lagkassen 50% = 4500 kroner 

Laget ditt mottar en promo kode som må skrives inn ved bestilling av billett. Da registreres inntektene på ditt lag.
Så langt har dette vært veldig interessant for flere lag, også utenfor Lyn.

Interessert?
Kontakt nordeng@lyn.no for å motta egen promokode.

Billetter til Lyn – Vålerenga 3. juni kjøpes her.