MIDTUKERUNDE MOT ÅSANE

 

Kampene kommer tett og det er klart for ny kamp allerede i morgen. Da er det også endelig hjemmekamp igjen når Åsane kommer på besøk til Grorud Arctic Match. Vi er revansjelystne etter helgens tap i Trondheim og ønsker å slå raskt tilbake.

Åsane
Bergenserne benyttet prøveåret med sluttspill godt i fjor og snek seg til et opprykk foran TIL2020 og på bekostning av Kolbotn som rykket ned. I vinter har de forsterket seg med to spillere fra Klepp og en fra naboene Arna-Bjørnar.

Innledningsvis i årets sesong har de fått det tøft med kun tre poeng. De poengene kom mot nettopp sine Bergens-rivaler, Arna-Bjørnar, som fortsatt har til gode å ta poeng i år. Storesøster Brann ga de også god kamp og ledet to ganger, før de til slutt måtte gå poengløse fra kampen etter 3-2-tap. I helgen tapte de 4-1 hjemme mot Vålerenga.

Lyn
Etter en god start borte mot Rosenborg, så ble det etterhvert tøft da de var dødelig effektive og vant 3-0. Fra kampen tar laget med seg mye god læring mot et godt RBK-lag og er klare for ny kamp i morgen.

Spillemessig er det vært mye som har sett bra ut, selvom vi ikke har fått ut potensiale helt enda. Det er god stemning på trening og laget gleder seg til ny hjemmekamp. Det håper vi du også gjør og kommer til Grorud onsdag kveld for å støtte oss.

Skadelisten minker og sakte men sikkert er de mer og mer med på trening.

Hvordan se kampen
Ny hjemmekamp på Grorud Arctic Match. Billetter til kampen kjøpes på TicketCo.

Sist midtukekamp endte med seier og vi går for ny seier i morgen. Merk deg at tidspunktet er 19.00.

Ellers vises kampen på TV2 Play.

Lyn – Åsane, onsdag kl. 19.00 på Grorud Arctic Match.