Matchday Sports Travel forlenger som reisepartner

I hele år har Matchday Sports Travel vært vår reisepartner og Matchday har guidet oss stødig igjennom sesongen ved å booke fly, hotell og busstransport for både a-lag og rekrutt.

Vi er godt fornøyde med Matchday sin gjennomføring, der de alltid har vært tilgjengelige når det kommer til endringer av flybilletter når kamper flyttes, samt navneendringer ved forfall og skader.

I år har også rekruttlaget hatt mange reiser til Nord-Norge, der Matchday har da hjulpet med å finne flyruter, spisesteder og hoteller i nærhet til kamper, samt et godt opplegg for bespisning, i en landsdel vi er lite kjente med.

Vi er avhengige av en reisepartner som er på ballen og finner gode løsninger for oss og det har Matchday gjort. Derfor er begge parter fornøyde med at avtalen forlenges.

image001.jpg
Christian H. Weiseth fra Matchday og Thomas Nordeng, media og marked i Lyn Fotball Damer. Foto: Lyn Damer

Christian H. Weiseth i Matchday, som har booket og gjennomført alle reisene for oss, ser også frem til videre samarbeid med Lyn Fotball.

«Vi har satt stor pris på å ha Lyn Fotball Damer som kunde i år og gleder oss til fortsettelsen. Hele klubben er positive å jobbe med og spesielt Nils-Martin og Jacob har vært strålende å samarbeide med.

Det er alltid hyggelig når reiseoppdragene strømmer inn fra Kringsjå og for 2024 ønsker vi å utvide med å få med oss hele klubben til å bestille sine reiser, treningsleire, avslutningsturer, sponsorturer og fotballreiser hos Matchday så det er bare å ta kontakt med meg på christian@matchday.no og si at du er «fra Lyn» så får du et ekstra godt tilbud».

Alle reisene til Matchday Sports Travel kan dere se på www.matchday.no og vi håper så mange som mulig bruker våre samarbeidspartnere når disse dekker deres behov.