Målklubben 2021

Vi lanserer målklubben 2021. Orginalfoto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 10. mar 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Mens vi venter på at sesongen skal starte, så lanserer vi Målklubben 2021. Konseptet er godt kjent for mange allerede, da flere klubber verden over har brukt det tidligere. Det er veldig enkelt: For hvert mål Lyn scorer i årets sesong, så støtter du klubben med summen du har valgt å gå inn med pr. scoring. Det er de offisielle kampene som regnes, det vil si Toppserien og NM.

I 2020 spilte vi 19 kamper og scoret 25 mål (24 i Toppserien og 1 i NM). Så med 20 kroner pr. mål i støtte i fjor, ville det gitt 500 kroner totalt for hele sesongen. I år vil det bli spilt noen flere kamper, da det skal spilles grunnspill (dobbel serie) og sluttspill (enkel serie) i Toppserien, i tillegg til NM.

Dette er en flott måte å gjøre kampene enda litt mer spennende på, samtidig som du støtter klubben på en svært enkel måte.

Meld deg på Målklubben her.

Hver måned vil vi trekke en tilfeldig vinner blant alle privatpersoner som deltar, som vinner en premie. På slutten av sesongen vil det trekkes ut én vinner av en signert drakt. I tillegg til disse premiene, så vil også Målklubben-medlem nummer 10 og 30 vinne hver sin drakt.

Privatpersoner må legge inn et betalingskort, hvor summen man har bidratt med vil bli trukket hver måned.
For bedrifter som ønsker å være med vil det sendes faktura ved sesongslutt.

På Målklubbens sider vil du alltid kunne følge med på hvor mange som har bidratt.