Lyns beste spiller mot LSK Kvinner

I samarbeid med vår generalpartner OBOS skal vi kåre Lyns beste i hver hjemmekamp denne sesongen.

Denne sesongen skal vi sammen med OBOS dele ut universal gavekort med verdi på 1200,- i hver hjemmekamp. Det er en lokal jury som i hver hjemmekamp vil gjøre sitt beste for å finne Lyns beste spiller.

I første hjemmekamp for sesongen var det Kristin Holmen som stakk av med prisen.

Fredag kveld tok vi sesongens første tre poeng, da vi vant 1-0 mot LSK Kvinner. Det var nok en kamp hvor alle måtte legge ned alt de hadde for å sikre poengene, og det gjorde Lyn-damene.

Mot slutten av kampen falt juryen ned på at Trine Skjelstad Jensen var Lyns beste. Med sitt enorme duellspill ryddet hun godt unna og ga juling i alle dueller. Dermed kunne Trine motta gavekortet på 1200,- fra OBOS etter kampslutt.

– Det er veldig stas. Så tenker jeg at når midtstoppere vinner slike priser, så er det jo gjerne fordi vi har jobbet veldig godt i forsvar hele laget. Den burde egentlig gått til hele laget, men jeg får ta den i dag, det er veldig hyggelig, sa en glad Trine Skjelstad Jensen etter kampen.

Gavekortet har hun lyst til å dele med samboeren.

– Jeg tror kanskje jeg må ta med meg han samboeren min på en bedre middag, som stiller opp og legger til rette for at jeg kan holde på med det her, sier Trine.

Vi gratulerer Trine Skjelstad Jensen med Lyns beste-prisen. En ekstra stor takk til OBOS som gir tilbake til idretten og er med på å løfte Lyn og kvinnefotballen!