Lyns beste spiller mot Arna-Bjørnar

I samarbeid med vår generalpartner OBOS kårer vi Lyns beste i hver hjemmekamp denne sesongen.

Denne sesongen skal vi sammen med OBOS dele ut universal gavekort med verdi på 1200,- i hver hjemmekamp. Det er en lokal jury som i hver hjemmekamp vil gjøre sitt beste for å finne Lyns beste spiller.

Onsdag kveld var det Luisa Luna Galteland som ble kåret til Lyns beste i seieren mot Arna-Bjørnar. 17-åringen hare vært "on fire" i det siste og gjorde seg sist fortjent til sin første start i Toppserien. Der leverte midtbanespilleren assist og skaffet oss straffespark borte mot Kolbotn.

Mot Arna-Bjørnar var hun fortsatt en av trenerteamets elleve utvalgte fra start. Luisa benyttet sjansen godt nok en gang og scoret kvarteret før slutt. Hennes første mål på a-laget og i Toppserien. Med flere gode involveringer og scoring gjorde hun seg fortjent til vinne Lyns beste-prisen.

Luisa Luna Galteland ble kåret til Lyns beste mot Arna-Bjørnar. Foto: Lyn Damer
Luisa Luna Galteland ble kåret til Lyns beste mot Arna-Bjørnar. Foto: Lyn Damer

– Det var gøy å sette den i mål. Denne kunne kommet litt tidligere, mot Stabæk, men det var fint at den satt i dag, og at den var såpass viktig, sa Luna Galteland etter kampen til Lyn-TV.

WANG-eleven var ydmyk og mente at den kunne vært delt med en del andre, men når det først ble henne så er hun glad for at hun kunne bidra slik hun gjorde.

– Den kunne vært delt med en del andre, jeg synes det er en god lagprestasjon. Så var det hyggelig at jeg fikk bidratt med mitt da, smiler Galteland.

Som vinner av Lyns beste får hun et gavekort på 1200 kroner fra klubbens generalpartner OBOS. Det har hun lyst til å bruke på en middag med sin bestemor som er på besøk fra Spania.

– Jeg må tenke meg om, men jeg har bestemor på besøk fra Spania, så kanskje henne, avslutter målscoreren.

Vi gratulerer Luisa med Lyns beste-prisen og gratulerer også vår partner WANG, der hun er elev, samtidig med hennes tidligere klubb, Ready, som har vært med på å utvikle henne til spilleren hun er i dag.

En ekstra stor takk til OBOS som gir tilbake til idretten og er med på å løfte Lyn og kvinnefotballen.

Annonse fra Toppserien: