LYN 2 MED SEIER OVER MJØLNER

Lyn 2 og Mjølner, to tabellnaboer med en god luke ned til nedrykksplassene, møttes i dag til en kamp om heder og ære, men mest for et definitivt ta farvel med bunnstriden.

Referatet er skrevet i samarbeid med LFM.

Kampen åpner med et tålmodig Lyn-lag som triller ball og har i prinsippet alt av ballinnhav.

Etter 12 minutter kommer den første muligheten når Amanda Robinson tar ned et innlegg innenfor seksten meteren, men dessverre fikk hun ikke skikkelig trøkk i avslutningen.

Etter halvspilt omgang blir det drikkepause i varmen på KGB3, en pause som bortelaget bruker godt, for kun minuttet etter vannpausen skyter Helle Fosseng Mathisen fra siden av feltet og over Sandra i Lyn-været, 1-0 til bortelaget.

Etter det fortsetter Lyn å spille ball, men sliter med å bryte igjennom et kompakt Mjølner-forsvar.

Men rett før hvilen sender Miriam Mjåseth en stikker til Selma Olderheim som kriger med keeper, ballen havner til slutt hos Ella Sofie Aamaas som sikrer 1-1 til pause.

På overtid får Amanda Robinson sin andre store mulighet for dagen når hun får stå helt alene på et innlegg fra høyre, uheldigvis var avslutningen nok en gang for svak.

Andre omgangen blir umiddelbart mer åpen ettersom gjestene står høyere og Lyn begynner å bruke kantene i større grad.

Rett før timen spilt tar Mjåseth nok en gang på seg servitørrollen når hun stikker gjennom Amanda Robinson som på sin tredje mulighet er sikker, og sender Lyn i føringen.

Etter 80 minutter kjemper Mjåseth seg sterkt forbi en Mjølner-forsvarer å kriger  3-1 inn forbi keeper.

Rett før full tid velger Amanda Robinson  gjøre alt selv å går på et soloraid for å fastsette sluttresultatet til 4-1.

En solid gjennomført kamp som gjør at Lyn passerer Mjølner på tabellen.

Lyn 2 sitt lag: Sandra Rød Ask, Emma Helstad Amundsen (Lea Marie Valan 64.minutt), Ingeborg Stenvold, Mina Lie-Vik, Cornelia Grubben Graff (Krok-Eikefjord fra 64.minutt), Mathea Berget, Cornelia Fladberg, Selma Olderheim (Stella Ingebrigtsen Wergeland fra 88.minutt), Amanda Renee Robinson, Ella Sofie Aamaas (Størmer Antonsen fra 64.minutt) og Miriam Vilnes Mjåseth