Lykke i Lyn-leiren, rekrutteringen går sin gang.

Mimmi og Emil, Foto: BillyBonkers

Mimmi og Emil, Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 27. mai 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Mimmi Löfwenius spilte første kvalifiseringskamp mot Grei i høst, fikk rødt kort og kunne derfor ikke være med på seriestarten sesongen 2019. Turen til Bergen forrige helg skulle Mimmi være med på, men da ble hun syk. Neste helg spiller Lyn første hjemmekamp på Kringsjå, men den blir uten Mimmi på banen. Grunnen til det er at hun er gravid. – Kroppen har fungert hele tiden, men nå kjenner jeg liv. Jeg er over halvvegs og er ikke komfortabel med å spille match lengre, sier Mimmi.

Mimmi har trent helt siden hun ble gravid og spilt alle treningskamper, derfor synes hun det var surt å måtte stå over første kamp grunnet rødt kort og andre kamp på grunn av sykdom. Mimmi har termin i slutten av august, og Emil på 2 år gleder seg til å bli storebror.

På spørsmål om når hun er klar igjen, svarer Mimmi at hun håper å rekke en seriekamp sesongen 2019. Etter forrige graviditet gikk det fint å være på banen etter 3-4 måneder, og hun håper kroppen kommer seg like fort denne gangen.

Selv om graviditeten setter en stopper for å spille kamper, vil Mimmi bidra så mye som mulig nå framover. Kontrakten hennes varer ut sesongen 2020 og hun skal trene så lenge hun orker og ellers bidra med det hun kan utenfor feltet.

Lyn er veldig glade på Mimmi, Sondre og Emils vegne og stolt over å ha en så fin gjeng som del av klubben.

-Jeg ønsker at vi får en bra sesong, også gleder jeg meg til familieforøkelse, sier en glad Mimmi Löfwenius.