Ludvigsen lånes ut til TIL 2020

TIL 2020 låner Emilie Sofie Ludvigsen ut 2024-sesongen og skal dermed fortsette utviklingen sin hos 1. divisjonsklubben.

Foto: Nicholas Noreng

Lyn og TIL 2020 har kommet til enighet om en utlånsavtale på Emilie Sofie Ludvigsen. Tidligere denne måneden var 18-åringen på besøk i "Nordens Paris" og hadde en fin treningsuke med 1. divisjonsklubben. Nå har alle parter blitt enige om et sesongutlån for Emilie Sofie.

Emilie Sofie kom til klubben i 2020 fra Oppegård. Etter å ha imponert på J17 og rekrutt, ble hun i fjor flyttet opp til a-stallen. A-lagsdebuten kom allerede 15. april mot Stabæk, og totalt fikk hun seks kamper i Toppserien i fjor.

Nå lånes hun ut til TIL 2020, som har kjempet i toppen av 1. divisjon de siste sesongene, der hun vil få en god kamparena for sin videre utvikling.

Sportssjef Rohail Awan sier dette er en god mulighet for 18-åringen til få spilletid på et høyt nivå.

– TIL 2020 er en fin klubb som har lagt frem en fin plan for Emilie Sofie, som legger til rette for en god utvikling. Dette gir Emilie Sofie en god mulighet til å få matche seg mot gode lag i 1. divisjon og vi ønsker både henne og TIL 2020 lykke til denne sesongen, sier Awan.

Vi ønsker Emilie Sofie lykke til med sesongen i Tromsø og gleder oss til å følge henne!