Linberg skifter klubb

Går til LSK Kvinner etter sesongslutt

Camilla Linberg har utviklet seg godt i klubben og nå ønsker vi henne lykke til videre. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 13. okt 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Camilla Linberg har hatt en fantastisk sesong i Lyn-drakten og kan fortsatt bli toppscorer i Toppserien 2020, men må da score minst to mål mot sin kommende arbeidsgiver, LSK Kvinner, for å ta tittelen alene. For i dag ble det klart at Camilla forlater Oslo vest og Lyn til fordel for Romerike og LSK Kvinner ved nyttår.

Fotballmagikeren kom fra Stabæk i 2016 og nærmest vært fast på Lyn-laget siden. Mot Vålerenga rundet Camilla 100 offisielle kamper for klubben og har i 2020 vært blant Toppserien beste spillere. Hun har bidratt sterkt til at Lyn kunne juble for opprykk i 2017, samt beholde plassen i 2018 og 2019 og ikke minst i år med sine 9 mål og mange assist.

Dette sier Camilla selv om valget om å forlate Lyn til fordel for LSK Kvinner: «Etter 4 år i denne fantastiske klubben handler dette klubbytte først og fremst om at jeg søker nye utfordringer mot å bli den beste utgaven av meg selv. Det er selvfølgelig veldig trist å forlate Lyn og den gjengen jeg har vært en del av i år. Vi har oppnådd herlige resultater sammen som virkelig har bydd på det beste i verden; idrettsglede! Det er et fantastisk samhold og viljestyrke i dette laget, noe som jeg kommer til å savne! Jeg har sett trenere og spillere komme og gå – nå er det min tur – klubben den består!»

Camilla er inne i sitt siste år av kontrakten og har derfor stått fritt for å snakke med andre klubber, og valget har falt for LSK Kvinner. Ved nyttår tar hun dermed følge med Mimmi Löfwenius Veum ut av byen.

Vi har fortsatt én kamp igjen, så vi tar ikke farvel med vår nummer 7 riktig enda. For både Lyn og Camilla fokuserer fullt og helt på årets siste kamp som kan sikre klubben en 6. plass i årets Toppserie. Siste serierunde spilles i LSK-Hallen søndag 6. desember klokken 13.00 mot LSK Kvinner.

For spørsmål:

Kontakt medieansvarlig Carl Gustav Borander (93883643) / carlgustav@lynfotball.no