Lansering av ny nettside har i dag blitt feiret med sponsorforkost

Hovedtrener Ole Johan Aas, Eddie Thomas fra OBOS og spiller Noor H. Eckhoff

Sist oppdatert: 19. mar 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Sponsorfrokost og lansering av ny hjemmeside på samme dag!

Det er mye som skjer i Lyn om dagen. I dag inviterte vi til sponsorfrokost på klubbhuset, samtidig som vår nye nettside ble lansert (sjekk den ut). Vi ønsker å være en klubb som har tett kontakt med sponsorer og støtteapparat, og å skape et møtepunkt for alle våre gode samarbeidspartnere.

På lørdag skal vi spille første seriekamp i Telenor Arena, noe som har blitt mulig via god hjelp og støtte fra våre venner i OBOS og nevnte Telenor Arena. Keith Woods fra TA startet frokostmøtet med å fortelle om det nye og gode samarbeidet, og at de sammen med OBOS har åpnet arenaen for oss til seriestart 23. mars kl. 15.00. Vi gleder oss over dette!

Keith Woods fra Telenor Arena holder et innlegg på sponsorfrokost

OBOS er en av våre største samarbeidspartnere som vi er veldig glade for å ha med på laget. Firmaets kommunikasjonsrådgiver, Eddie Chr. Thomas holdt et interessant innlegg om OBOS og Fotballsponsing. OBOS har i løpet av de siste årene blitt en av de største samarbeidspartnerne til norsk fotball. Hva ønsker OBOS å oppnå med sin sponsorvirksomhet og hvorfor satses det så hardt på akkurat fotball, var noe vi fikk bedre inniskt i.

Tilhørerne fikk også status fra Hovedtrener Ole Johan Aas, fire dager før seriestart. Han fortalte om en gjeng som gleder seg til å komme i gang med seriespillet.

Noor Hoelsbrekken Eckhoff avsluttet dagen og takket for støtten fra alle sponsorer og sier at hun merker stor forskjell på satsingen på kvinnefotball og at hverdagen for Toppseriespillere blir bedre og bedre. Noe både hun og vi setter stor pris på, mens vi jobber videre mot en enda bedre tilrettelagt hverdag for våre flotte og dedikerte idrettsutøvere.

Noor holder innlegg på sponsorforkost

Vi takker for oppmøtet denne gang, og ser frem til neste frokost!