Kristin Haugstad lånes ut

Spilte for Amazon Grimstad på lørdag

Kristin Haugstad i kampen mot LSK. Foto: Billybonkers

Sist oppdatert: 21. sep 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

På fredag ble det signert en låneavtale mellom Lyn og Amazon Grimstad som gjør at Kristin Haugstad lånes ut ut sesongen.

Haugstad har figurert i troppen til alle kamper denne sesongen, og har kommet inn i 8 av de 12 kampene denne sesongen. Forrige innhopp var i hjemmekampen mot Klepp 31.8. I og med at det ikke er noen 2. divisjon i år, så blir det lenge mellom skikkelige spilleminutter og det gjorde at dette var en bra avtale for alle parter.

Ole Johan Aas sier følgende om hvordan og hvorfor utlånet kom på plass:

«Etter en henvendelse fra Amazon Grimstad og gode samtaler med Kristin så vi på det som et godt alternativ i hennes utvikling å få spilletid i 1.divisjon for en klubb og et miljø hun kjenner godt til resten av sesongen. Det er et rart år, og det er liten tvil om at det er utfordrende for de som får mindre spilletid at vi ikke heller har 2.divisjonsarenaen som sikrer kamptrening. Det er tross alt kampene som er ukas høydepunkt, og det man trener inn mot, og når kampen da tas fra en i større eller mindre grad kan det bli utfordrende å motivere seg for å gi maks kraft inn i treningshverdagen.»

Aas fortsetter med følgende om hva dette vil si for hennes utvikling videre:

«Kristin er en god og rutinert spiller som naturligvis har mye å tilby i Lyn, men i en hverdag med stor konkurranse om de offensive plassene mener vi i samråd med Kristin at dette er det beste for henne og dermed også for Lyn på lengre sikt slik at hun står best mulig rustet også inn mot 2021-sesongen. Selv om det ikke ble poeng gjorde Kristin en god figur i sitt comeback nå i helgen, og det blir spennende å følge henne i Amazon-drakt resten av året.»