Klare for nye poeng mot Sandviken

Vi tror på ny overraskelse

Kirvil Odden og Cathinka Friis Tandberg er klare for å sjokkere igjen. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 10. sep 2020 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

Vi er allerede godt inn i september når høstens første hjemmekamp spilles lørdag ettermiddag. Kampen skulle i utgangspunktet bli spilt søndag, men grunnet endringer i flyavganger er kampen flyttet en dag frem og spilles lørdag kl. 16.30.

I det første oppgjøret i Bergen endte det 1-1 etter at Camilla Linberg og Kennya Cordner scoret hvert sitt mål. Mange husker nok frisparket-målet til Camilla som var av det vakre slaget. «Alle» hadde avskrevet Lyn før kampen, men Lyn-damene kjempet tappert og tok med seg et sterkt poeng fra Bergen.

Mye har skjedd siden sist og Sandviken har byttet trener. Nylig ble Alexander Straus presentert som ny trener, men han tar ikke over før 1. januar. Marthine Østenstad ble også Sandviken-klar denne sommeren, men som Straus skifter heller ikke hun klubb før nyåret. Men en som allerede er klar og fått spilletid allerede er Sanne Bolette Dale Lekven som kommer fra Stord.
Sandviken var også spådd å være med i gullkampen i år, men etter to strake tap mot LSK Kvinner og Vålerenga er de nå åtte poeng bak serielederen.

Billettsalget er åpent og billetter kjøper du her. Vi minner om at billetter ikke selges ved inngangen på kampdag.

Etter tapet mot Kolbotn byttet vi dessverre plass med Røa på tabellen og er nå på den farlige 10. plassen. Men alle i klubben er fullt fokusert på å kjempe seg oppover tabellen igjen. Den oppgaven starter allerede på lørdag når vi nok en gang går inn som underdogs.

Innbyrdes
Lyn har ingen god statistikk mot Bergenslaget og har fortsatt til gode å vinne. Sandviken står med fem seiere på syv møter, der de to siste møtene har endt med poengdeling. Skal det være nå på lørdag den første seieren kommer?

Julie Jorde og Vilde Hasund etter sommerens møte. Foto: Nicolas Nordeng, Fotballkollektivet.

Her på Kringsjå gleder vi oss til gjensyn med de tidligere Lyn-spillerne Vilde Hasund, Guro Bergsvand og Oda Bogstad, men garanterer at de ikke skal få noe gratis.

Kampen spilles på Kringsjå kunstgress, men merk at tidspunktet er uvanlig til å være Toppserie-kamp, og spilles 16.30.

Til de resterende seriekampene i Toppserien setter vi i gang en tippekonkurranse hvor du har mulighet til å vinne billetter til neste hjemmekamp. Under finner du ut hvordan dette fungerer og hvor du allerede nå kan legge inn ditt tippetips.