Klare for å slå tilbake

fortsetter fremgangen er det et tidsspørsmål før gode prestasjoner materialiserer seg i flere poeng

Camilla Huseby Foto: Vegard Wivestad Grøtt, BILDBYRÅN

Sist oppdatert: 20. sep 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Lørdag gjør vi klart for ny «hjemmekamp» på Grefsen stadion. Klepp kommer på besøk fra Jæren, og kampstart er klokken 15:00. I høstsesongen så langt har Lyn fått dårlig uttelling i form av poeng – 3 på de siste fem kampene. Laget er imidlertid i god form, har vist en utrolig god lagmoral med å slå tilbake flere ganger etter å ha ligget under, og er veldig klare til å slå tilbake etter det forsmedelige tapet mot Avaldsnes onsdag.

Klepp ligger på en 4. plass på tabellen og mildt sagt levert varierende resultater i del 2 av sesongen. Høsten startet med at de slo LSK, for deretter å tape mot Avaldsnes i cupen. Det ble seier mot Kolbotn, og et 4-0 tap mot Vålerenga. På søndag spilte laget fra Jæren igjen mot LSK, hvor kampen endte 1-1.

På lørdag har vi et Lyn-lag som på ny er klare for å bite fra seg og ta opp kampen om tre poeng. Jentene våre har vist denne høsten at de har tatt store steg i banespillet, og fortsetter fremgangen er det et tidsspørsmål før gode prestasjoner materialiserer seg i flere poeng.

Ole Johan sier følgende: «Det er utfordrende å gjøre stadig gode prestasjoner uten at det blir særlig mange poeng av det. Imidlertid hadde utfordringen vært betydelig større uten de gode prestasjonene. Løsningen blir å fortsette å jobbe på, luke bort så mange som mulig av årsakene som har ført til baklengsmål, og så krysse fingrene for at tilfeldighetene snart kan spille litt mer på lag med oss enn de har gjort i det siste. Vi følte absolutt at vi kunne sittet igjen med poeng etter Avaldsnes, men det som er ekstra deilig da er ny kamp allerede på lørdag som vi kan slå tilbake i».

Toppserien viser sosialt ansvar og samarbeider med Nasjonalforeningen for folkehelsen.
Under lørdagens kamp vil Nasjonalforeningen for folkehelsen Oslo være til stedet med stand, og ha innsamling til demensforskning. Vi oppfordrer alle til å ta en prat med dem og til å støtte opp om dette.

Vi sees lørdag kl. 15.00 på Grefsen stadion!