Kirvil Odden til Lyn

Kontrakt ut sesongen

Kirvil Odden og Ole Johan Aas er fornøyde. Foto: Lyn Fotball

Sist oppdatert: 24. jun 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

I går skrev tidligere Kolbotn- og Røaspiller Kirvil Sundsfjord Odden under kontrakt med Lyn, som strekker seg ut denne sesongen. 27-åringen har siden 2011 rukket å få 88 toppseriekamper under beltet og tar med seg en solid dose toppserieerfaring inn i en ung spillergruppe.

«Fra januar så har vi vært på jakt etter en tredje keeper, så ble Kirvil tilgjengelig og det viste seg å være en veldig god match. Derfra var veien kort til signering og vi er meget fornøyd med å få inn en spiller med mye erfaring», sier hovedtrener Ole Johan Aas.

Kirvil selv uttaler følgende om hvorfor hun ønsket å komme til Lyn:

«Jeg ble veldig imponert over apparatet, trenerteamet og samtalene med dem, det virker å være et godt samhold i gruppen og jeg tro på at hvis man trives godt, så presterer man godt.»

Hun valgte å terminere kontrakten sin med Røa tidligere i juni og uttaler følgende om dette:

«Det har vært seks flotte år i Røa, men jeg følte et behov for nye utfordringer og et nytt sted.»

Den tidligere U-landslagskeeperen fikk sin uoffisielle debut mot Rosenborg Kvinner på lørdag, da hun holdt nullen i 30 minutter.

«Jeg har ikke spilt en kamp siden før pandemien brøt ut, så det var veldig gøy å spille kamp igjen.»

Da Lyn fikk en skade på Karen Oline Sneve tidligere i år så begynte klubben å se i markedet etter en som kunne komplettere et keeperteam som var litt for lite, Mari Hasselknippe har gjort en kjempejobb alene denne våren, men hun trenger flere i teamet sammen med seg. Å ha tre gode keepere på sikt kan kalles luksus for trenerteamet, men det blir definitivt tøff konkurranse om keeperplassen.

«Det er en fin konkurransesituasjon med Mari og Karen (som snart begynner å trene for fullt, red.anm) og vi skal nok få pushet hverandre. Begge to virker som fine typer og vi skal samarbeide godt og sørge for færrest mulig baklengsmål», uttaler Kirvil.

Hovedtrener Ole Johan Aas er veldig fornøyd med å ha tre keepere i teamet: «Vi er kjempefornøyde med at vi nå har tre gode keepere som utgjør et godt team. Karen er tilbake i vanlig lagstrening fredag, så dette blir en tøff og god konkurranse»

Kirvil utgjør sammen med Ingrid Bakke og Trine Skjelstad Jensen en trio med god erfaring som komplementerer spillerstallen. Nå er Kirvil klar for å kjempe om plassen og bringe flere smultringer til Kringsjå!

Velkommen til Lyn!