Kirvil nominert til MOT-prisen

Bølviken, Bækkelund, Odden og Aahjem. Foto: BillyBonkers

Sist oppdatert: 27. jan 2021 Skrevet av: Thomas Nordeng

 

MOT deler hvert år ut MOT-prisen til en som utmerker seg ved å leve MOTs verdier. Nå er de nominerte til MOT-prisen 2020 offentliggjort og vår egen Kirvil Odden er blant de fire nominerte fra Toppserien. Det er spillergruppene på MOT sine ambassadørlag som har nominert hver sin kandidat.

– MOT-prisen går til en spiller som er bevisst sin rolle som forbilde for barn og unge, som bryr seg om medspillerne sine og viser respekt for både dommer og motspillere. Vi vet at rollemodelleffekten er så enorm, og derfor er vi utrolig stolte av å kunne oppmerksomhet til gode rollemodeller som vi gjør med MOT-prisen. Og kanskje er dette ekstra viktig akkurat i år, sier ambassadøransvarlig i MOT Ingrid Ness Rolland.

I begrunnelsen på hvorfor Kirvil er en av de utvalgte står det:
«Kirvil kom inn fra Røa sommeren 2020 og ble blant de eldste i en veldig ung spillergruppe, noe som ikke nødvendigvis er helt lett. Kirvil har med sitt fantastiske vesen vært en leder på banen, en unik samtalepartner og støttespiller av banen. Kirvil går like godt blant 16-åringene som de eldste i spillergruppen, hun bidrar godt inn i keepergruppen og har siden ankomsten vært en bidragsyter sosialt og til å holde gruppen skjerpet gjennom sesongen. Å kombinere jobb, kone, barn og fotball er ikke enkelt, men Kirvil sjonglerer alt godt.»

De andre nominerte er Moa Edrud fra Arna-Bjørnar, Ingrid Østervold Stenevik fra Sandviken og Mali Lilleås Næss fra Rosenborg Kvinner. Det er spillerne i Toppserien som selv som skal stemme frem en vinner. Vinneren avgjøres i midten av februar.

Les om alle de nominerte på MOT sine sider her.