Karen Sneve lånes ut

Mens Mari Hasselknippe returnerer

Karen Sneve og Mari Hasselknippe i oppvarming. Foto: Ingvar Graffer

Sist oppdatert: 29. sep 2020 Skrevet av: Carl Gustav Borander

 

I dag har Lyn og ØHIL kommet til enighet om et utlån for Karen Sneve. Sneve har etter skader i fjor høst og i vår slitt med å få tilbake plassen på laget. Med Kirvil Odden som har levert godt etter overgang fra Røa og ingen 2. divisjon har det vært vanskelig å få nødvendig kamptrening for Sneve. Hun lånes ut for resterende av sesongen til ØHIL som kjemper om opprykk til Toppserien.

Dette sier trener Ole Johan Aas om utlånet: «Vi er godt fornøyd med å ha fått i stand låneavtalen med ØHIL nå som det er «mission accomplished» for Mari Hasselknippe i Hønefoss. Låneavtalen for Mari kom i stand som konsekvens av en skade hos en Hønefoss-keeper som nå er frisk, og nå er altså situasjonen slik at ØHIL har fått en skadet keeper. Dette sikrer at to unge, lovende keepere får godt med spilletid i et utfordrende 2020, så vi tar i mot Mari med åpne armer og ønsker Karen masse lykke til»

Det betyr at Mari Hasselknippe hentes tilbake fra utlånet til Hønefoss der hun har fått 6 kamper i høst og flere kampavgjørende redninger. Nå er Mari tilbake i Lyn og antas å være med i troppen til Trondheim som reiser lørdag.