Kampreferat Lyn – Trondheims-Ørn

Dagens Lyn-spiller Linn Huseby får blomster fra Damplassen Blomster, overlevert av Margaux Lægreid

Linn Huseby og Margaux Lægreid. Foto: LFD

Sist oppdatert: 27. mai 2019 Skrevet av: Trine Mollan

 

Nok en seriekamp i Toppserien, og siste hjemmekamp før VM-pausen, og også siste kamp på Kringsjå før banen skal graves opp. Bortelaget Trondheims-Ørn har fått lite betalt hittil i sesongen, og hadde nok litt kniven på strupen i forhold til ikke å havne helt i nedrykksstriden.

Første omgang er jevn sjansemessig, bortelaget kommer nok best i gang, men Lyn tar mer over og har noen store sjanser, uten at det blir skåring til noen av lagene. 0-0 til pause på Kringsjå.

Andre omgang blir årsverste. Vi henger ikke sammen, og blir rett og slett utspilt av et entusiastisk bortelag. 0-1 og 0-2 kommer etter at vi er for passive i duellene, 0-3 er et langskudd som vi nesten må applaudere, og Trondheims-Ørn er nærmere 0-4 enn Lyn er nærme redusering.

Da blir det 0-3, og null poeng, fortjent seier for bortelaget. Hvorfor vi gjør en såpass dårlig andre omgang er uvisst, men det ser nok ut at vi er litt på jernet hva angår energi etter et veldig tøft kampprogram, og når da bortelaget får skåring som skaper energi for det ledende lag, blir det for vår del energitappende.

Da er det to kamper og en cupkamp som gjenstår før pausen. Laget får nå en sårt tiltrengt treningsuke før vi skal reise den korte veien til LSK-hallen førstkommende lørdag. Vi gleder oss til å se jentene våre angripe den kampen med lave skuldre og masse energi.

Vi takker Trondheims-Ørn for kampen og ønsker de lykke til videre.

Kampfakta:
0-1 Marit Clausen (57 min)
0-2 Marit Clausen (67 min)

0-3 Julie Adserø (77 min)

Karen Oline Sneve, Anna Palm (Emilie Bølviken 87), Camilla Huseby, Trine Skjelstad Jensen, Joanna Bækkelund, Maren Thoresen (Selma Hernes 60 min), Noor Eckhoff, Linn Huseby, Camilla Linberg (Una Søyland 78 min), Vilde Hasund, Runa Lillegård