GOD GJENNOMKJØRING MOT STABÆK

Tirsdag ettermiddag fikk vi besøk av Stabæk på Kringsjå til treningskamp nummer to etter «koronapausen».
Kampen ble spilt 3×25 minutter og startet med et lite Stabæk-trykk før det jevnet seg ut utover omgangen. Kampen var preget av at det har vært en lang pause med en del feilpasninger.

I andreomgangen kom Lyn best ut og skapte noen gode sjanser, men det var Stabæk som skulle score først. Et farlig Lyn-angrep blir blokkert og Stabæk benytter overgangen svært godt. Angrepet ender hos tidligere Lyn-spiller Linn Huseby som sender de blå i ledelsen.

I siste periode vippet det litt frem og tilbake. Lyn presset på for en utligning, men det var ikke før Laura Gashi testet skuddfoten at det skulle betale seg. Og for et skudd det var! Fra 20 meter hamret midtbanespilleren ballen inn bak Stabæk sin målvakt – og med en feiring man sjelden ser i en treningskamp vanker det bonuspoeng.

Vi tok en prat med Tom Stenvoll etter kampen som du kan høre under.

Til helgen er det to nye kamper, først mot ØHIL borte på Ferd stadion, før vi tar i mot Grei på søndag på Kringsjå.
Dessverre gjelder samme regler som i de to foregående, så det er dessverre ikke tillatt med publikum.