– JEG HAR STOR TRO PÅ LAGET OG ALT SOM SKJER I KLUBBEN OM DAGEN

 

Kirvil Odden Sundsfjord er klar for sin andre periode i Lyn og har signert kontrakt ut 2024. Etter sitt proff opphold i Sampdoria, vender den rutinerte keeperen hjem til oss på Oslo vest, og blir en del av stallen 1. august.

30-åringen kom til Lyn for første gang før 2020-sesongen og har fått 57 kamper i Lyn-drakten. I fjor sommer fikk Kirvil fikk et unikt tilbud om å oppleve utenlandsdrømmen og ble klubbens første salg i historien. Etter ett drøyt år i Italia flytter sisteskansen hjem til Norge og har de siste tre ukene trent med laget.

«Det er veldig godt å komme tilbake til det gode miljøet i Lyn. Det føles trygt og så er det så mange gode mennesker her som jobber for at man kan fokusere på å prestere på banen! Jeg har stor tro på laget og alt som skjer i klubben om dagen og er veldig klar for å yte maksimalt både på og utenfor banen for et lag og en klubb som har tatt stor plass i hjertet mitt.» sier Kirvil til lyndamer.no.

I Italia måtte hun og familien lære seg en ny kultur og et nytt språk, men nå kommer de hjem med massevis av nye erfaringer.

«Italia var en kjempefin opplevelse og erfaring for hele familien. Jeg fikk spille kamper mot topplag, lære meg italiensk, utvikle meg på banen med spillere fra hele verden og nyte italiensk kultur, språk og miljø. Oppholdet passet meg perfekt da jeg alltid streber etter å utvikle meg både på banen, men også utenfor banen som menneske. I Italia kunne ting gjerne gå litt saktere enn forventet, så jeg tror jeg kommer hjem med en større ro og tålmodighet enn jeg hadde da jeg dro!».

Trener Oddbjørn Sindland er også godt fornøyd med å få Odden Sundsfjord tilbake til klubben.

«Vi er veldig fornøyde med å få Kirvil tilbake. Hun har trent med oss de siste ukene og virker å være i veldig bra form. Hun kjenner klubben og laget godt fra hun var her sist og kommer inn nå som en forsterkning i gruppa. Hun gir mye av seg selv og er en strålende person både på og utenfor banen», sier Sindland.

At Kirvil kan komme inn med råd og erfaringer til vår ellers unge keepergruppe er også viktig.

«Kirvil er en omsorgsfull person og et veldig godt forbilde med mye erfaring som kommer godt med for vårt unge keeperteam. Det tror jeg blir bra for alle», avslutter Lyn-treneren.

Vi er kjempeglade for å ha Kirvil tilbake, som er et flott forbilde for store og små i Lyn. Velkommen hjem, Kirvil!